sevgili manyak günlük'ü yayınlamayacağım bitti birde o reyting sistemi hemen geldi sanmıştım değilmiş anket koydum boşunaforumu diziler bastı onur birini bitir öyle başla insan takip edemiyo
sevgili manyak günlük'ü yayınlamayacağım bitti birde o reyting sistemi hemen geldi sanmıştım değilmiş anket koydum boşunaforumu diziler bastı onur birini bitir öyle başla insan takip edemiyo
saçmalık demiyorum yanlış yazmışım düzeltiyorum
Bence yesilçam'a saçmalik dememelisin.. Mesela bende "Canfeza" dizisini yapiyorum, o da hem yesilçam hem günümüzü anlatan bir dizi
bu iki dizi yayınlanacak bir tekBence tek bir dizi yap nitelikli olsun çöpten ibaret olacağına
Tamam bakalım iki dizinin senaryosu zorlamaz diyorsan sorun yok
Bekliyoruz
güzel olucak zatenBaşarılar, o kadar çok diziyi takip ederim dedim ki şimdi ne yapacağımı bilmiyorum Ama şuan yazı tipi ve renklendirmelerinin düzel olmasını temenni ediyorum
kırılabilir eğer senaryo sayısı artarsa rekor kırılacak kadar olursa admin belli bir gün ve saatte yayınlama kuralı koyar uymayana ceza verirHayırlı olsun, başarılar.
Forumda bu yaz dizi rekoru kırılacak galiba
yarın gece sonra çarşamba 21:00 gibi yayınlanacak haftada bir kezne zaman başlıyorsun onur..