her şeyin içinde olduğu tek dizi: Farklı İnsanlar Farklı Hayatlar yakında ff'de başlıyor !

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
bu dizide aile var, komedi var, dram var, aksiyon - macera var, hafif bir gerilim bile var absürtlükte var 3 komşunun hayatını anlatacak hiçbiri birbirlerini tanımıyor ama sonradan tanışıp dost oluyor mesut ailesi ise fakir borçları çok köyde çobanlık yapmaktadır dram burada umut ailesi ise evin reisi polistir gerilim ve aksiyon buradan geliyor zengin bir ailedir çoban ailesi ise hayatı normal kendi halinde komik bir aile komedi buradan geliyor tek tek gösterilecek sahneleri vede karar verdim eski dizilere hiç girmeyeceğim bu ve Kanal STR ile devam edeceğim buda 10 bölüm olarak ayarlandı beğenirseniz devamı gelicek :)

başarılar aga kafan basıyo senaryo işine ben daha nasıl bişey yazacağımı netleştiremedim :D

konu çok renkli gibi başlangıcını bekliyoruz onur ..

Yine mi yeni dizin basliyor? Neyse, hayirli olsun. :)

hayırlı olsun daha fazlalaştırma bence öteki işlere yeterli vaktin kalmaz..

bu forumdaki en özgün hikaye gibi gözüküyor umarım klışelere dalmasın diğerleri gibi

Yine mi yeni dizin basliyor? Neyse, hayirli olsun. :)
sedece 2 dizi sürdüreceğim bunlar bittiğinde başka dizi başlatacağım :) biri 20 bölüm sürüyor kanal STR ama beğenilirse devam edicek bunda da senin fikrini kullandım 10 bölüm ama şimdiden tutacağı belli olduğu için 15'e çıktı ilk 3 -4 bölümü hazır

bildiğimiz yeşilçam konuları ve saçma şeyler işte mesela evlilik oyunları.. yani çok kulanılmış hikayeler
bu dizi öyle değil 3 ailenin hikayesini anlatıyor farklı olucak 3 aile bir bölümde bir kez sırayla gösterilecek ve bir ilk olucak ben komedi dizisi yaptığım için dramda başarılı olamadığım için böyle komedi - aile dizileri yapıyorum dramda var ama öyle senin sandığın yeşilçam saçmalıklarından değil :) bence yeşilçam saçmalık değil

Son düzenleme:
forumu diziler bastı :d onur birini bitir öyle başla insan takip edemiyo :D

bu dizi öyle değil 3 ailenin hikayesini anlatıyor farklı olucak 3 aile bir bölümde bir kez sırayla gösterilecek ve bir ilk olucak ben komedi dizisi yaptığım için dramda başarılı olamadığım için böyle komedi - aile dizileri yapıyorum dramda var ama öyle yeşilçam saçmalıklarından değil :)

Bence yesilçam'a saçmalik dememelisin.. Mesela bende "Canfeza" dizisini yapiyorum, o da hem yesilçam hem günümüzü anlatan bir dizi :)

Bence tek bir dizi yap nitelikli olsun çöpten ibaret olacağına :)