Herşey Sağlık Sezon Finali

hakettiğim yerde itiraz etmem ama haketmediğim yerden yükleniyorlar

bende @Çiğdem- e hak veriyorum tabiki
o kadar güzel bir kıza hak vermesem çarpılırım
Yönetime laaf geçiremiyoruz malesef dediğimiz dedik diyorlar üflediğimiz düdük diyolar ama yanış yapıyorlar insanlara gına getiriyorlar

Yönetime laaf geçiremiyoruz malesef dediğimiz dedik diyorlar üflediğimiz düdük diyolar ama yanış yapıyorlar insanlara gına getiriyorlar
hakettiğim yerde itiraz etmem ama haketmediğim yerden yükleniyorlar

bende @Çiğdem- e hak veriyorum tabiki
o kadar güzel bir kıza hak vermesem çarpılırım
ben biliyorum neden öyle yapıldığını dün tartışmak zorunda kalmıştım braz ama herkesin gördüğü konulara anlatmıyım şimdi yoksa konuyu kapatırlar 🙂🙂

Genelde iştahsızım istesemde kilo alamıyorum.
Kilon kaç peki?? Bence kilo almak hiç alamıyorsan geceleri yatmadan 15 dakika önce 1 kase süte 10-15 bebe bisküvisi koy ve bunu 1 ay ye sonunda 4 kilo alırsan en az tabi 4 değilde 20 istersen 5-6 ay yemelisin ama bana kalırsan alışkanlık olmadığından yiyemiyorsun kendini kahvaltıya alıştır sonra sık sık yemek yemeye alıştır alışılmayacak şey yok sadece 1-2 hafta zorlayacan

75 kiloyum.

Hangi konu anlamadım ?

Daha ne olsun benden az aşağıdasın bende 76 yım belki boyun vardır benden uzundur bilemem ama normalsin
Kilomdan bir şikayetim yok sadece istesemde fazla yiyemiyorum.Bi ara çok zayıftım kilo almaya çalıştımsa da olmadı zamanla toparladım.

filmlerin tanıtımını yapıyordun ?

neyse bulurum biraz arayınca ?
yayınladım cinemografi senaryo bölümünde 🙂
Kilomdan bir şikayetim yok sadece istesemde fazla yiyemiyorum.Bi ara çok zayıftım kilo almaya çalıştımsa da olmadı zamanla toparladım.
Anladım boşver kilo vermiyorsan da almıyorsanda sorun yok ama bana kalırsa alıştır sabahları kendini sabah kahvaltısı çok önemlidir