Herşey Sağlık Sezon Finali

hakettiğim yerde itiraz etmem ama haketmediğim yerden yükleniyorlar :)

bende @Çiğdem- e hak veriyorum tabiki :) o kadar güzel bir kıza hak vermesem çarpılırım :Z
Yönetime laaf geçiremiyoruz malesef dediğimiz dedik diyorlar üflediğimiz düdük diyolar ama yanış yapıyorlar insanlara gına getiriyorlar :)

Yönetime laaf geçiremiyoruz malesef dediğimiz dedik diyorlar üflediğimiz düdük diyolar ama yanış yapıyorlar insanlara gına getiriyorlar :)
hakettiğim yerde itiraz etmem ama haketmediğim yerden yükleniyorlar :)

bende @Çiğdem- e hak veriyorum tabiki :) o kadar güzel bir kıza hak vermesem çarpılırım :Z
ben biliyorum neden öyle yapıldığını dün tartışmak zorunda kalmıştım braz ama herkesin gördüğü konulara anlatmıyım şimdi yoksa konuyu kapatırlar 🙂🙂

Genelde iştahsızım istesemde kilo alamıyorum.:(
Kilon kaç peki?? Bence kilo almak hiç alamıyorsan geceleri yatmadan 15 dakika önce 1 kase süte 10-15 bebe bisküvisi koy ve bunu 1 ay ye sonunda 4 kilo alırsan en az tabi 4 değilde 20 istersen 5-6 ay yemelisin ama bana kalırsan alışkanlık olmadığından yiyemiyorsun kendini kahvaltıya alıştır sonra sık sık yemek yemeye alıştır alışılmayacak şey yok sadece 1-2 hafta zorlayacan :)

Kilon kaç peki?? Bence kilo almak hiç alamıyorsan geceleri yatmadan 15 dakika önce 1 kase süte 10-15 bebe bisküvisi koy ve bunu 1 ay ye sonunda 4 kilo alırsan en az tabi 4 değilde 20 istersen 5-6 ay yemelisin ama bana kalırsan alışkanlık olmadığından yiyemiyorsun kendini kahvaltıya alıştır sonra sık sık yemek yemeye alıştır alışılmayacak şey yok sadece 1-2 hafta zorlayacan :)
75 kiloyum.:)

Hangi konu anlamadım ? :)

Daha ne olsun benden az aşağıdasın bende 76 yım belki boyun vardır benden uzundur bilemem ama normalsin :)
Kilomdan bir şikayetim yok sadece istesemde fazla yiyemiyorum.Bi ara çok zayıftım kilo almaya çalıştımsa da olmadı zamanla toparladım.:)

filmlerin tanıtımını yapıyordun ?

neyse bulurum biraz arayınca ? :)
yayınladım cinemografi senaryo bölümünde 🙂
Kilomdan bir şikayetim yok sadece istesemde fazla yiyemiyorum.Bi ara çok zayıftım kilo almaya çalıştımsa da olmadı zamanla toparladım.:)
Anladım boşver kilo vermiyorsan da almıyorsanda sorun yok ama bana kalırsa alıştır sabahları kendini sabah kahvaltısı çok önemlidir