Bunu sen mi söylüyorsun, kötü sahneyle geldin diye yapmadığın yalakalık atmadığın takla kalmadıİnsanları tehdit etme bıraktı beğenilerini istedikleri gibi oylasınlar![]()
Bunu sen mi söylüyorsun, kötü sahneyle geldin diye yapmadığın yalakalık atmadığın takla kalmadıİnsanları tehdit etme bıraktı beğenilerini istedikleri gibi oylasınlar![]()
Yaprak dökümü yanımdaki dizilerden en iyisiKötü dizi seçmişsin![]()
![]()
Ben etiketleyecektim aslında vazgeçtimÇağırayım mı seninkini![]()
@serhatt 'ı üzmek artık insanlık için hobi oldu. Aldırma![]()
Bunu sen mi söylüyorsun, kötü sahneyle geldin diye yapmadığın yalakalık atmadığın takla kalmadı![]()
1. sırada sen varsın...Şekerparem benim kimler üzüyormuş seni liste ver @serhatt![]()
Rüyanda görürsün birinciliği senBinnur Kaya olay oynamış nesi kötü. Bu sahne ile daha önce 1. Oldu Binnur.![]()
Göz yaşım pıt resmen... Yapma..1. sırada sen varsın...
Ben etiketleyecektim aslında vazgeçtim![]()
Google trendleri paylaştıktan sonra cevap yazmadım bileÇok iyi kavga ediyor. Deniz ile tartışmaları olay oldu bu yarışmada.![]()
Rüyanda görürsün birinciliği sen![]()
![]()
Bu forumda nedense bana gelince insanlar hep iyi olanın değil kötü olanın yanında oluyor.Göz yaşım pıt resmen... Yapma..
Avrupa Yakası bu sahneye zamanında çok gülmüştüm ama İçerde de güzel![]()
Google trendleri paylaştıktan sonra cevap yazmadım bile![]()
Vah vah ondan medet umacak kadar düştün demekHak yerini bulacak. Zaten @xemrexxx 'de beni destekliyor. Forumun en etkili kişisi. Sırtım yere gelmez artık.![]()
İkiniz de iyisiniz annemmmm deme öyleBu forumda nedense bana gelince insanlar hep iyi olanın değil kötü olanın yanında oluyor.
Cevabını verdim ondan sonra yazmadımÇok zekice hamle ama. Susturdu direkt seni.![]()