Hahah izliyorum ara araAşkı memnu izliyoruz diye geçiniyorsunuz ,benim gibi diziyi sevmeyenlerin bile en favori sahnesini koymuyorsunuz@sokak sanati @serhatt @Yiğitt @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @Maskeli Fedai
2:00
Ay çocuk yarışması mı yapıyoruz burada. ss Rakipleri Selena ve Bez Bebek olsaydı tam puan alabilirdi tabiiAma gerçekten bir sihirli annem olsa şuna kim düşük verirdiki@sokak sanati @serhatt @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @eskici @Forumdash
5 milyon olacak
pakizeli sahneler @BullyAy çocuk yarışması mı yapıyoruz burada. ss Rakipleri Selena ve Bez Bebek olsaydı tam puan alabilirdi tabii
@Forumdash Abicimizle sana 1 puanı yağladık unladık hazırladıkOy kullanmayanlar için Hatırlatma!!!
Kardeşinin kocasıyla kaçmasının ardından neye uğradığını şaşıran Leyla sinir krizi geçirir ve tüm hırsıyla camı çerçeveyi indirir.
İki kardeşin yol açtığı bu eşsiz aile dramına çok kıymetli oylarınızı bekliyorum sayın jürim
@Bully @xemrexxx @Yiğitt @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @xBUGRAx @dreamy @Turkuazz
Kötü oldu.
Oy verirsem kusura bakma @serhatt cım 1 puanım belli
BŞB'de 1'leri döşemedim @sokak sanati gayet yüksek puanlar verdim. Haa bana 1 verene acımam ben de 1 veririm bundan sonraOy verirsem kusura bakma @serhatt cım 1 puanım belli
Kimse üzülsün istemiyorum yerde bir karınca bile bana kırılsa yüreğim parçalanıyor sanki.İçinden geldiği gibi davran. O sana BSB'de 1'leri döşedi. Darılmak olmaz
BŞB'de 1'leri döşemedim @sokak sanati gayet yüksek puanlar verdim. Haa bana 1 verene acımam ben de 1 veririm bundan sonra
Kötü dizi seçmişsinBŞB'de 1'leri döşemedim @sokak sanati gayet yüksek puanlar verdim. Haa bana 1 verene acımam ben de 1 veririm bundan sonra
Kimse üzülsün istemiyorum yerde bir karınca bile bana kırılsa yüreğim parçalanıyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?