eTV Hepsi Benim Yarı Final Sonuçları

Sonuçlanmış son oyları takip edemedim @Forumdash abicime kız bakıyoruz :A :A :A @kerem @Maskeli Fedai @Bully

@denizz19 @sokak sanati Finalde başarılar en çok yaygara çıkaranlar yine finaldeler :A

@serhatt Çok iyi yarıştı ayrıca son 2 haftalarda umutun üstünde hep yer aldı yaprak dökümü olmasına rağmen çünkü birlikte danısıp benlik sahneler seçti , bu hafta @sokak sanati aşkı memnuyla gelseydi nekadar kızsada yine benzer bir durum oluşucak gibiydi :A :A :A

@S.G.A.T. Emeklerine sağlık,nerdeyse şarkı yarışmaları kadar etkili oldu dizi yarışması :bhr::bhr::bhr:
@sokak sanati @denizz19 tebrik ediyorum, iyi olan kazansın. :D

@serhatt geçmiş olsun canım, yarı final de büyük başarıdır ki 1 oy farkla elenmişsin zaten. Çok iyi yarıştın. :bhr:

@S.G.A.T. emeklerine sağlık Serhancım. :D
@sokak sanati @denizz19 tebrikler canlar hak ettiniz :D

@serhatt tebrik ederim iyi yarıştın :D

@S.G.A.T. emeklerine sağlık :A

Teşekkürler canlarım. Hala hedefimizi gerçekleştiremedik. Milli Şef duygusuna sahip olan ben önderliğinde kalpleri fethe devam. Bununda en güzel yolu beni şampiyon yapmak:Z :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Sonuçlanmış son oyları takip edemedim @Forumdash abicime kız bakıyoruz :A :A :A @kerem @Maskeli Fedai @Bully

@denizz19 @sokak sanati Finalde başarılar en çok yaygara çıkaranlar yine finaldeler :A

@serhatt Çok iyi yarıştı ayrıca son 2 haftalarda umutun üstünde hep yer aldı yaprak dökümü olmasına rağmen çünkü birlikte danısıp benlik sahneler seçti , bu hafta @sokak sanati aşkı memnuyla gelseydi nekadar kızsada yine benzer bir durum oluşucak gibiydi :A :A :A

@S.G.A.T. Emeklerine sağlık,nerdeyse şarkı yarışmaları kadar etkili oldu dizi yarışması :bhr::bhr::bhr:
Sağol canım desteklerin için :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ne demek arkadaşım, son hafta düşük vermek durumunda kaldım ama anlayışla karşılayacağını düşünüyorum ki karşıladın zaten :D Yarışmalarda hep yer al bence :X
Sevmediğin bir dizi, iyi bile oy verdin iyi bile bu kadar destek çıktın :D

Yarışmalara katılmayı pek düşünmüyorum çünkü adil oylamalar olmuyor belli kişiler sebebiyle :D Mesela çok sevdiği diziye bile inadından bir verene şahit oldum bu bölümde.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai

Yarışmalara katılmayı pek düşünmüyorum çünkü adil oylamalar olmuyor belli kişiler sebebiyle :D Mesela çok sevdiği diziye bile inadından bir verene şahit oldum bu bölümde.
Ya ben sahnelere bakarak oy veriyorum, Aşkı Memnu'ya bile iyi verdim ki o diziyi hiç sevmem :D

Evet o var maalesef, kayrılma gibi durumlar çok oluyor bu tarz yarışmalarda. Yapacak bişi yok :X

Hayırlısı olsun.. :D

• Beğendim
Reactions: serhatt

Kimmiş o inad eden :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt