Öyledir ablam şaka yapıyorumBen kasti davranmadım aksine elenmene üzülmüştüm
@sokak sanati gelmemiş etiket@serhatt ın elediği şu sahne yarışmada elenen son sahne oluyor:Final haftası yarın 21:00'da başlayacak. Sahne seçimi 1 gün, oylama 3 gün sürecek.
Forumdaki tüm üyeleri etiketleyebilirsiniz. Etiket mesajlarınızda seçtiğiniz sahnenin olmaması yeterli arkadaşlar. Kendi sahnenizi ve ya diziyi yazıp oy istemek yasak, genel yarışma için oy istenebilir.
İkinize de başarılar. Bol şans!@sokak sanati @denizz19
cumartesi cumamı @S.G.A.T.@serhatt ın elediği şu sahne yarışmada elenen son sahne oluyor:Final haftası yarın 21:00'da başlayacak. Sahne seçimi 1 gün, oylama 3 gün sürecek.
Forumdaki tüm üyeleri etiketleyebilirsiniz. Etiket mesajlarınızda seçtiğiniz sahnenin olmaması yeterli arkadaşlar. Kendi sahnenizi ve ya diziyi yazıp oy istemek yasak, genel yarışma için oy istenebilir.
İkinize de başarılar. Bol şans!@sokak sanati @denizz19
En çok @pompy işine yaradı serhat umut finalinden ödü kopuyordu@sokak sanati @denizz19 tebrik ediyorum, iyi olan kazansın.
@serhatt geçmiş olsun canım, yarı final de büyük başarıdır ki 1 oy farkla elenmişsin zaten. Çok iyi yarıştın.
@S.G.A.T. emeklerine sağlık Serhancım.
@sokak sanati gelmemiş etiket
gerçekten zor olabilirdi @Çiğdem
Yarın 21de konuyu açarız. Sonra 1 gün zamanınız varTeşekkürler.
Sahne seçimi için biraz vakit verseydin yani yarın başlayıp mi 1 gün sürecek yoksa şuna başladı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?