Beklemiyorsan güzelTekrarları başladığında izleyip beni etiketlemeni beklemiyorum![]()
Bu yarışmada hiç benim zevkime oynamadın canım.@Ahmed çok şaşırdım![]()
denizz19 | 11 |
sokak sanati | 9 |
Bekliyorum olacaktıBeklemiyorsan güzel![]()
Senin zevklerin biraz oynak işlerBu yarışmada hiç benim zevkime oynamadın canım.![]()
Zevksiz forum. Sd1. Puan Durumu
denizz19 11 sokak sanati 9*final puanları eklenmemiştir
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
1. Puan Durumu
denizz19 11 sokak sanati 9*final puanları eklenmemiştir
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Kaliteli demek istedin heralde.Senin zevklerin biraz oynak işler![]()
Saati 23'ten sonraymış zor 20'de olmalıydı .ssBekliyorum olacaktıAnlamışsındır sen
Günah çıkarman gerek![]()
Bedduan başına dönsünBana düşük verenlerin hepsine Cevriye gibi bir eş Necla gibi bir kardeş diliyorum![]()
Yiyişme, çarpık ilişki olmalıKaliteli demek istedin heralde.![]()
Yoo en yakınındakine gönderdiKmlerce uzaktan oy verdin. Her km bi oy sayılmalı![]()
Teşekkür ederimGönlümüzüj desteklediği kişi belli..@Bully
Avatarın nerde 😱Gönlümüzüj desteklediği kişi belli..@Bully
Yoo en yakınındakine gönderdi![]()
Saati 23'ten sonraymış zor 20'de olmalıydı .ss