Eyvallah..İdam edilen Başbakan gibi hissediyorum şuan. O iki kişi beni yanıltmasaydı şuan kazanan bendim. Ama Merhumun dediği gibi "Hiç küskün değilim, hiç bir kırgınlığım yok". Yarışmaya katılma amacım @S.G.A.T. ile aramı düzeltmekti.
Eyvallah..İdam edilen Başbakan gibi hissediyorum şuan. O iki kişi beni yanıltmasaydı şuan kazanan bendim. Ama Merhumun dediği gibi "Hiç küskün değilim, hiç bir kırgınlığım yok". Yarışmaya katılma amacım @S.G.A.T. ile aramı düzeltmekti.
Ben sırf düşük verince birileri kırılır diye oy vermek istemiyorum. Bunu sana daha önce de belirtmiştim, ben yarıştığınız şeye oy veriyorum. Yoksa benim seninle muhabbetim belli. Direkt sana oy verirdim.
Kara Sevda yerine Ezel'i seçseydin diyorum işte. )
Beceriksizliğinin faturasını bana kesemezsinOylama başladıktan sonra söyledin bunları? Oylama başlamadan önce Yaprak dökümü ile gel dediniz @serhatt ile.
Ya ben birilerini kırarım üzerim diye korkuyorum. Yoksa zaten beni tanıyorsunuz.Seninle az önce Eda Konusunda yaptığım şakaydı. Olay senle alakalı değil. Sen anan her hangi bir direktif vermedin, beni yanıltmak için uğraşmadın yada her hangi bi şey yapmadın ki
Sana dedim yaa hiç kızgın değilim hiç bir kırgınlığım yok. O söz sanayi.
Ya ben birilerini kırarım üzerim diye korkuyorum. Yoksa zaten beni tanıyorsunuz.
Şimdiden tebrikler canım sonuna kadar hak ettin. @denizz19*Son oy açıklanmasına gerek kalmadı! @denizz19 matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi! Şampiyonluk konusu geliyor!
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Bir an acaba mi dedim ama yanıltmadin @Fks14
İçerde’yi pek sevememiştim. Zaten şampiyon olmuşsun.@serhatt Özgür Yaprak Dökümü demiş İstanbul'a geldiğinde onu çağırmayalım