Sensiz eksik kaldık.😛
Hazırlıklı gelmişsin
Yorumlarımla destekteyim sizeSensiz eksik kaldık.😛
Yorumlarımla destekteyim size
Mağdur olan benimGeçen güden kalanlar
Başarılar canlarİyi olan kazansın, kaossuz bir final diliyorum
Zevksiz sana benzer mahalle gacısı .ss @xemrexxxDiğer Jüri Başkanımız @xemrexxx in oyları
yaprak dökümü diyorum içerde abartılı senaryo-oyunculuklarla dolu basit bir işti bu diziylefinal yapmak yarışma için utanç kaynağı olmalıama bizim forum zevksizdir seçebilir yine de
5 Puan
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Kader anamBaşka türlü desteğin olmadı zaten bana.
Kaossuz final olur muBaşarılar canlarİyi olan kazansın, kaossuz bir final diliyorum
Resmen sonucu ilan ettimDiğer Jüri Başkanımız @xemrexxx in oyları
yaprak dökümü diyorum içerde abartılı senaryo-oyunculuklarla dolu basit bir işti bu diziylefinal yapmak yarışma için utanç kaynağı olmalıama bizim forum zevksizdir seçebilir yine de
5 Puan
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Diğer Jüri Başkanımız @xemrexxx in oyları
5 Puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?