eTV Hepsi Benim Final Sonuçları

Bahsettiğim olay bu işte @sokak sanati

Reactions: The_Erinch
Sahnen gerçekten yetersizdi
Evet,yapacağım brşey yok sahne süresi okadar dedin ama keşke daha farklı bir sahne ile gelseydin.

Keşke yaprak dökümü ile gel deyip yanıltmasaydin beni. Özellikle Son dakikaya bırak deyip bana gol atma peşindeymiş gibi davranıp ekstra üzülmeme sebep olmasaydın yada.

Keşke yaprak dökümü ile gel deyip yanıltmasaydin beni. Özellikle Son dakikaya bırak deyip bana gol atma peşindeymiş gibi davranıp ekstra üzülmeme sebep olmasaydın yada.
Ben sana aslında aksine çok sinyal verdim. Sen Yaprak Dökümünü çok sevdiğim için herşeye rağmen sana veririm diye düşündün. Hatırla; sana ;" senin sahnende süre sorunu" var bile dedim.

Ben sana aslında aksine çok sinyal verdim. Sen Yaprak Dökümünü çok sevdiğim için herşeye rağmen sana veririm diye düşündün. Hatırla; sana ;" senin sahnende süre sorunu" var bile dedim.

Oylama başladıktan sonra söyledin bunları? Oylama başlamadan önce Yaprak dökümü ile gel dediniz @serhatt ile.

Reactions: serhatt
Ben sırf düşük verince birileri kırılır diye oy vermek istemiyorum. Bunu sana daha önce de belirtmiştim, ben yarıştığınız şeye oy veriyorum. Yoksa benim seninle muhabbetim belli. Direkt sana oy verirdim.

Reactions: sokak sanati