Senin yüzünden banlanacam bir gün, psikolojimi bozuyorsun bir gel bir git... (Cidden bir ara ayrılmıştık hatırladın mı, tripleşiyorduk...Buralar karışır birazdan ben en iyisi uzaklaşim.
Sırf şu geleneği hafızalarınızdan silmek için katılmamak için zor tutuyorum kendimi.Anladım. Sağlık olsun zaten ilk haftdasasasasaaas
Sen çok kaptirmistin kendini iliskimize ondan.Senin yüzünden banlanacam bir gün, psikolojimi bozuyorsun bir gel bir git... (Cidden bir ara ayrılmıştık hatırladın mı, tripleşiyorduk...)
Yasak Elma'yı yazabilirsin amaDoldu listemizJüri yazayım?
Herkes arkadaş. Kaos çıkar mı buradan?Konu yine aşk üçgeni dörtgenine döndü yarışma iptal galiba@S.G.A.T.
Herkes arkadaş. Kaos çıkar mı buradan?Tüm sağlam sahneleri önceden harcayıp son haftalara günlük sahneler izleyeceğiz diye bir his var içimde
Güzel düşünce de, Leyla ile Mecnun'u kaldıramaz forum. Gerçi yine izleyen bir kitle vardı ama izlemeyenler de kaliteyi kaldıramayan kitle.
Senin dizilerin bakışma üzerine kurulu olduğu için bir bakarsın, sen elenirsin daha ilk haftadan.Birkaç bölüm
Gel gel en azından ilk haftadan elenmeyiz
Biraz farklılığı deneyelimİşte dizi savaşları olsa böyle olmazdı
Senle benim aşkımdan yıllardır forum ekmek yiyor, kapanmadıysa forum sebebi biziz. Konu da bu sayede hit aldı, nelere kadiriz görüyosun demi?Sen çok kaptirmistin kendini iliskimize ondan.
FOX’takileri de izlemedim Kurşun, Ferhat ile Şirin falan.Fox'ta değil diye olmasın o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?