Bende tam BŞB'yi oyluyordum bu mesajın sıralamani belirler aşko.Yarışsana sen de, ilk hafta için elenmekten kurtulurum çünkü sen gidersin.
Bende tam BŞB'yi oyluyordum bu mesajın sıralamani belirler aşko.Yarışsana sen de, ilk hafta için elenmekten kurtulurum çünkü sen gidersin.
Birkaç bölümSen Anlat Karadeniz izliyor adam, tam senlik dizi zaten. Bizim Hikaye daha iyidir ama, o daha iyi seçim. Shameless izledin mi bari en orijinalinden?
Gel gel en azından ilk haftadan elenmeyizLeyla ile Mecnun ya da Behzat Ç. ile gelsek, forum kaldırır mı acaba üstadım @MEnes?
Aşko kuzenim yazmış onu, biliyorsun sana sadece aşk dolu mesajlar yazıyorum.Bende tam BŞB'yi oyluyordum bu mesajın sıralamani belirler aşko.
Aşko kuzenim yazmış onu, biliyorsun sana sadece aşk dolu mesajlar yazıyorum.
Şahane bir ekip olduk
YazdımYarışmacı yapabilirsin, burada da şansımızı deneyelim@S.G.A.T.
4 Nisan'dı demi, yoksa 3 Nisan mıydı? İhanetin üzerinden bir hafta geçti. Yine de Billy Kane'e İLTİMAS BİTMEZ BENDE! @Billy KaneYeme şunun blöfünüVereli çok oldu oylarınıSeni bırakıp gidip başkası ile nisanlanmadan önce düşünecekti@Billy Kane
Şahane bir ekip olduk
Efso bir seçim
Yeme şunun blöfünüVereli çok oldu oylarınıSeni bırakıp gidip başkası ile nisanlanmadan önce düşünecekti@Billy Kane
Rahatlayabilirsin coronadan ötürü ertelendi o iş.4 Nisan'dı demi, yoksa 3 Nisan mıydı? İhanetin üzerinden bir hafta geçti. Yine de Billy Kane'e İLTİMAS BİTMEZ BENDE! @Billy Kane
Ah korona can korona yerim seni korona dememi bekliyorsun demi.Rahatlayabilirsin coronadan ötürü ertelendi o iş.
Rahatlayabilirsin coronadan ötürü ertelendi o iş.
Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler.
Eğer hala kalbindeysem dersin.Ah korona can korona yerim seni korona dememi bekliyorsun demi.
Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler.
🐍🐍🐍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?