Bir şeyden de eksik kalOnu görmemişimBende katıldım @sokak sanatiSizin şarkıyada keşke erken gelebilseydim
Onlar paylassınlar ben akşam gelince seçerim zaten önce seçilmişleri görmek iyidir
Bir şeyden de eksik kalOnu görmemişimBende katıldım @sokak sanatiSizin şarkıyada keşke erken gelebilseydim
Onlar paylassınlar ben akşam gelince seçerim zaten önce seçilmişleri görmek iyidir
Siz iki eziğe pabuç bırakır mıyım ben
Mafyavari dizi seçmeVadide şansım olmazkı vadicilerde yokBu dizilerin bence saydım 4 dizi dısındakıler çok zayıf kalmıs şöyle sağlam bişi lazım ama bu şekilde dengelide olmuş şimdi ezel koy desem denge bozulurmu @sokak sanati @serhatt
Ağır top bir dizimi seçsem yoksa dengelimi bilemedim
Son olarak formatı kısaca anlatsana her hafta bu dizilerdenmi seçez yoksa 1 dizi her ahfta elenecekmi çıkıcakmıTamamdır haber edersin.
İkinci hafta karar verecem beklemeye aldımGöz zevkimizin içine edecen desene
4 Yıldır yarısmıyorum zaten özledimBir şeyden de eksik kal
Şimdi olay şöyle:Son olarak formatı kısaca anlatsana her hafta bu dizilerdenmi seçez yoksa 1 dizi her ahfta elenecekmi çıkıcakmı
2 dakika olmasına dikkat edelimRecap var mı bunda varsa kaç dk olacak süresi Serhan? 🙄
Yarışmacı sayımız fazla. Oy verenler zorlanacaktır. İlk 2 hafta 2 dakika ile geçirelim sonrasında süreyi arttırırız.2 dakika az değil mi ya?
Cüri başkanı olursam ancaJüri ol.
ohoo çok şey istiyorsun.Cüri başkanı olursam anca
5 dakika dersek 10 sahne 10*5=50 dakika yapıyor. Sıkılır millet.Yabancı dizi olsa neyse ama bizdeki sahneler minimum 5-10 dk oluyor. 2 dk. kirparsak basi sonu cok ayri olacak bence 4 dkya 5 dkya kadar musamaha edilebilir.
4 dakika dersem 5 dakikaya tamamlarlar bunlar. Kendimden biliyorum.2-4 arası degissin onun kararını yarışmacı seçerek belirlesin olmaz mı?
Kaç dakika ki sahne?
2 dakikalık sahnemi olur be saçmalama2 dakika olmasına dikkat edelim
Total dizileri izleye izleye alıştın 15 dakikalık sahnelere2 dakikalık sahnemi olur be saçmalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?