Beğenmeyene kapı açık
Onu görmemişimDemin demedim mi yarışmacı ol diye? 😱
AldımKonuyu anladın di mi? Seçilen dizilerde bir sahne seç akşam 7de paylaşırsın.
Onlar paylassınlar ben akşam gelince seçerim zaten önce seçilmişleri görmek iyidir
Beğenmeyene kapı açık
Onu görmemişimDemin demedim mi yarışmacı ol diye? 😱
AldımKonuyu anladın di mi? Seçilen dizilerde bir sahne seç akşam 7de paylaşırsın.
3 dakika uzun olur yormayalım jürileri diye dedim.Kırp dedin kafam karıştı
Onu görmemişimBende katıldım @sokak sanatiSizin şarkıyada keşke erken gelebilseydim
Onlar paylassınlar ben akşam gelince seçerim zaten önce seçilmişleri görmek iyidir
Vadide şansım olmazkı vadicilerde yok@Çiğdem Medcezir yerine bir dizi önersene listeye koyalım. Onu Alperuz önermişti yarışmadan ayrıldı.
Kurtlar Vadisi için ne dersin?
Çukur seçVadide şansım olmazkı vadicilerde yokBu dizilerin bence saydım 4 dizi dısındakıler çok zayıf kalmıs şöyle sağlam bişi lazım ama bu şekilde dengelide olmuş şimdi ezel koy desem denge bozulurmu @sokak sanati @serhatt
Ağır top bir dizimi seçsem yoksa dengelimi bilemedim
Vadi seçmen sadece o diziden sahne almanı gerektirmeyecek herkes için bir seçenek olacak önereceğin diziVadide şansım olmazkı vadicilerde yokBu dizilerin bence saydım 4 dizi dısındakıler çok zayıf kalmıs şöyle sağlam bişi lazım ama bu şekilde dengelide olmuş şimdi ezel koy desem denge bozulurmu @sokak sanati @serhatt
Ağır top bir dizimi seçsem yoksa dengelimi bilemedim
Eğlenmelik katılıyorum çok şey etmemHalit ile rakip olmuştuk. Yine rakibiz. Allah yardımcın olsun
Tamamdır hafta bitsin Çukur in, Medcezir out.
Çukurda sahne seçimi çok
Eski vadide olabilir aslında eğer bu hafta medcezir kalacaksa ozaman ben diğer haftaya kesin kararımı veririm madem vaktim var sen soru işareti olarak bırakKaradayı seç
Tamamdır haber edersin.Eski vadide olabilir aslında eğer bu hafta medcezir kalacaksa ozaman ben diğer haftaya kesin kararımı veririm madem vaktim var sen soru işareti olarak bırakÇok boş dizi seçilmiş 1 tanede benlik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?