Firdevs'in konuşması vardı Bihter'e namuslu geçinip her haltı yiyenler bile sana kötü bakacak gibi bir şeyler diyordu.
Olay bir sahne o sahne ama Aşkı memnu fanları dışında kimse oy vermez o sahneye.
2.10'dan başlıyor
Firdevs'in konuşması vardı Bihter'e namuslu geçinip her haltı yiyenler bile sana kötü bakacak gibi bir şeyler diyordu.
İdare eder .ssOlay bir sahne o sahne ama Aşkı memnu fanları dışında kimse oy vermez o sahneye.Firdevs'in konuşması bizim en sevdiğiniz sahnedir @Ahmed ile.
2.10'dan başlıyor@alperuz @xemrexxx @mrt-06 @Bully @eskici @Maskeli Fedai @Çiğdem @Ahmed @Emre Ozansoy @serhatt @S.G.A.T. @12.Adam @Forumdash @Felon @xdragxx
İdare eder .ss
Daha iyi olabilir final sonuçta .ssFirdevs sultan döktürüyor nesi idare eder. Hepimizin atası o
Yargı dağıtıyor Queennn.Olay bir sahne o sahne ama Aşkı memnu fanları dışında kimse oy vermez o sahneye.Firdevs'in konuşması bizim en sevdiğiniz sahnedir @Ahmed ile.
2.10'dan başlıyor@alperuz @xemrexxx @mrt-06 @Bully @eskici @Maskeli Fedai @Çiğdem @Ahmed @Emre Ozansoy @serhatt @S.G.A.T. @12.Adam @Forumdash @Felon @xdragxx
Daha iyi olabilir final sonuçta .ss
Yorum yokEn iyileri kullandık. Cem ölürken Fahriye'nin ıkına ıkına ağladığı sahneyi mi kullanayım@xBUGRAx
Yorum yok
Ferhundeyi dövüp evi dağıttığı var .ssHayriye'nin şöyle güzel kavga sahnesi var mı bakayım.
Ferhundeyi dövüp evi dağıttığı var .ss
Bu dediğim sahneydi .ssDur ben o sahneye bi bakayim
Senin final sahnen neydi kız
Bu dediğim sahneydi .ss
Oyna üzerinde kullan işte .ssGüze sahneymiş aslında. Aldım ben bu sahneyi. Kesip bi kısaltşak olur bu iş
Oyna üzerinde kullan işte .ss
OlabilirNecla'dan sonra Ali Riz'nın krizine ne diyorsun
@sokak sanati YaprakDökümüyle gel...
Vallahi artık finaldesiniz, ben izlediğim bir diziyi yorumlamak isterim 😂😂😂😂Çok kararsızım hala same arıyorum.
Ama Aşkı Memnu iyi tepki almadı Yaprak Dökümüne yönelecek gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?