Firdevs'in konuşması vardı Bihter'e namuslu geçinip her haltı yiyenler bile sana kötü bakacak gibi bir şeyler diyordu.![]()
Olay bir sahne o sahne ama Aşkı memnu fanları dışında kimse oy vermez o sahneye.
2.10'dan başlıyor
Firdevs'in konuşması vardı Bihter'e namuslu geçinip her haltı yiyenler bile sana kötü bakacak gibi bir şeyler diyordu.![]()
İdare eder .ssOlay bir sahne o sahne ama Aşkı memnu fanları dışında kimse oy vermez o sahneye.Firdevs'in konuşması bizim en sevdiğiniz sahnedir @Ahmed ile.
2.10'dan başlıyor@alperuz @xemrexxx @mrt-06 @Bully @eskici @Maskeli Fedai @Çiğdem @Ahmed @Emre Ozansoy @serhatt @S.G.A.T. @12.Adam @Forumdash @Felon @xdragxx
İdare eder .ss
Daha iyi olabilir final sonuçta .ssFirdevs sultan döktürüyor nesi idare eder. Hepimizin atası o![]()
Yargı dağıtıyor Queennn.Olay bir sahne o sahne ama Aşkı memnu fanları dışında kimse oy vermez o sahneye.Firdevs'in konuşması bizim en sevdiğiniz sahnedir @Ahmed ile.
2.10'dan başlıyor@alperuz @xemrexxx @mrt-06 @Bully @eskici @Maskeli Fedai @Çiğdem @Ahmed @Emre Ozansoy @serhatt @S.G.A.T. @12.Adam @Forumdash @Felon @xdragxx
Daha iyi olabilir final sonuçta .ss
Yorum yokEn iyileri kullandık. Cem ölürken Fahriye'nin ıkına ıkına ağladığı sahneyi mi kullanayım@xBUGRAx
Yorum yok![]()
Ferhundeyi dövüp evi dağıttığı var .ssHayriye'nin şöyle güzel kavga sahnesi var mı bakayım.![]()
Ferhundeyi dövüp evi dağıttığı var .ss
Bu dediğim sahneydi .ssDur ben o sahneye bi bakayim
Senin final sahnen neydi kız![]()
Bu dediğim sahneydi .ss
Oyna üzerinde kullan işte .ssGüze sahneymiş aslında. Aldım ben bu sahneyi. Kesip bi kısaltşak olur bu iş![]()
Oyna üzerinde kullan işte .ss
OlabilirNecla'dan sonra Ali Riz'nın krizine ne diyorsun
@sokak sanati YaprakDökümüyle gel...
Vallahi artık finaldesiniz, ben izlediğim bir diziyi yorumlamak isterim 😂😂😂😂Çok kararsızım hala same arıyorum.
Ama Aşkı Memnu iyi tepki almadı Yaprak Dökümüne yönelecek gibiyim.![]()