Zayıf bir sahne......
Nasıl zayıf Bee. Beren Saat'in duygu geçişleri harika.
Zayıf bir sahne......
Sevemedim pek bu sahneyi.Yasak Elma, Bizim Hikaye, İçerde'den olsa daha iyi olabilirdi.
![]()
Marul paylaşsın önce bakalım %Nasıl zayıf Bee. Beren Saat'in duygu geçişleri harika.Başka önerin var mı
![]()
Yasak Elma ve Bizm Hikaye olmaz seçen eleniyor zaten. İçerde olabilir var mı onerin![]()
Marul paylaşsın önce bakalım %![]()
Şu an aklımda yok ama, Aşk-ı Memnu'dan daha iyi olabilir.![]()
Senin gibi bi TV meraklısı nasıl aşkı Memnu sevmez anlayamıyorum.![]()
Yayınlandığı dönem izleseydim kesinlikle beğenirdim, ama şimdi değişik geliyor.![]()
Türkiye"nin en iyi dizisi. 50 kere izledim. Hep aynı heyecan hep aynı![]()
En iyi dizisi mi? 😱 Daha iyisi vardır illa ki.![]()
En iyisi. En iyi oyuncu en iyi müzik en iyi senaryo en iyi yönetmen hepsi bu dizide. Daha iyisi yok. Sana inanmıyorum gerçekten![]()
KÖTÜBeren Saat'in duygudan duyguya geçen oyunculuğu, Adnan'ı kaybedeceğim korkusuyla öfkeden deliren Bihter Ziyagil..
Şimdilik dursun burada.. 00.30 - 2.30
@xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Bully
Yaprak Dökümünün o sahnesiyle elendim, bu sahneyle 20 puanı göremezsinKıskanç Göpek
Nesi kötü yaa benim en sevdiğim sahnelerden.![]()
Şimdilik olsun bence de.Beren Saat'in duygudan duyguya geçen oyunculuğu, Adnan'ı kaybedeceğim korkusuyla öfkeden deliren Bihter Ziyagil..
Şimdilik dursun burada.. 00.30 - 2.30
@xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Bully
Şimdilik olsun bence de.![]()
Yaprak Dökümünün o sahnesiyle elendim, bu sahneyle 20 puanı göremezsin![]()
Firdevs'in konuşması vardı Bihter'e namuslu geçinip her haltı yiyenler bile sana kötü bakacak gibi bir şeyler diyordu.Hayırlısı ne diyelim
Önerin var mı.![]()
1 puan farkla elendim, bi halt bildiğin yok .ssDedim ama ben sana kötü diye. Beni biraz dinleseydin keşke.![]()