Zayıf bir sahne......
Nasıl zayıf Bee. Beren Saat'in duygu geçişleri harika. Başka önerin var mı
Zayıf bir sahne......
@Emre Ozansoy yine mi olmadı
Sahne önerebilirsin
Sevemedim pek bu sahneyi. Yasak Elma, Bizim Hikaye, İçerde'den olsa daha iyi olabilirdi.
Marul paylaşsın önce bakalım %Nasıl zayıf Bee. Beren Saat'in duygu geçişleri harika. Başka önerin var mı
Yasak Elma ve Bizm Hikaye olmaz seçen eleniyor zaten. İçerde olabilir var mı onerin
Marul paylaşsın önce bakalım %
Şu an aklımda yok ama, Aşk-ı Memnu'dan daha iyi olabilir.
Senin gibi bi TV meraklısı nasıl aşkı Memnu sevmez anlayamıyorum.
Yayınlandığı dönem izleseydim kesinlikle beğenirdim, ama şimdi değişik geliyor.
Türkiye"nin en iyi dizisi. 50 kere izledim. Hep aynı heyecan hep aynı
En iyi dizisi mi? 😱 Daha iyisi vardır illa ki.
En iyisi. En iyi oyuncu en iyi müzik en iyi senaryo en iyi yönetmen hepsi bu dizide. Daha iyisi yok. Sana inanmıyorum gerçekten
KÖTÜBeren Saat'in duygudan duyguya geçen oyunculuğu, Adnan'ı kaybedeceğim korkusuyla öfkeden deliren Bihter Ziyagil..
Şimdilik dursun burada.. 00.30 - 2.30
@xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Bully
Yaprak Dökümünün o sahnesiyle elendim, bu sahneyle 20 puanı göremezsinKıskanç Göpek
Nesi kötü yaa benim en sevdiğim sahnelerden.
Şimdilik olsun bence de.Beren Saat'in duygudan duyguya geçen oyunculuğu, Adnan'ı kaybedeceğim korkusuyla öfkeden deliren Bihter Ziyagil..
Şimdilik dursun burada.. 00.30 - 2.30
@xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Bully
Şimdilik olsun bence de.
Yaprak Dökümünün o sahnesiyle elendim, bu sahneyle 20 puanı göremezsin
Firdevs'in konuşması vardı Bihter'e namuslu geçinip her haltı yiyenler bile sana kötü bakacak gibi bir şeyler diyordu.Hayırlısı ne diyelim
Önerin var mı.
1 puan farkla elendim, bi halt bildiğin yok .ssDedim ama ben sana kötü diye. Beni biraz dinleseydin keşke.