Sen harbiden safsın. Acaba yarışmada olmasa dizinin sevildiğini bilmese kullanırmıydı. Sıyırık demiş İçerde izleyene.
her bir puan içerde fanlari için gülden tokattırİçerde sevenlerin daha fazla kandırılmasına gönlüm razı gelmedi. Gerçeği görsün herkes. Sizi nasıl aşağılıyordu zamanında. Unutmayın istiyorum.
Kanıtlarla gelmiş.Benimde içinde bulunduğum Sevgili içerde sevenlerinin gözünü açma vakti geldi. Arkadaşlar dizimizi kullanıp zirve atan bu arkadaşa had bildirme zamanıdır şimdi. Lütfen oyuna gelmeyin. @denizz19 sizin iyi niyetinizi kullanıp suistimal edecek. Lütfen gözünüzü açın. Bunlarda kanıtlar. Dizimizi nasıl aşağılıyordu zamanında. İçim kan ağladı bunları görünce.
Sensin berbat dimi @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 79914
Kim samimiyetsizmiş cevap ver @Emre OzansoyEfsaneye samimiyetsiz demiş.😱
Ekli dosyayı görüntüle 79915
Sen böyle kaliteli seyirciye nasıl Sıyirtık dersin😱 @Bully @mesmeso61 @Felon @xemrexxx @Forumdash @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 79916
Bu nasıl bir üslup ve çirkinlik. Benim migggdem kaldırmıyor artık.
Ekli dosyayı görüntüle 79917
@mrt-06 seni zamanında nasıl kırmış. Pamuk gibi kalbi olan bu çocuğa nasıl kıydın. Bu dizi gözünü nasıl kör etti@The_Erinch @Ahmed @alperuz @S.G.A.T. @
Ekli dosyayı görüntüle 79920
Arkadaşlar lütfen bu oyunu hepimiz bozalım.@12.Adam @Turkuazz @eskici @Felon
Yesinler birbirini
@denizz19 sen neymişsin de benim haberim yokmuş hayatımGeçmişi çok kirli aşkım. Sizi kullanıyor. Temiz saf niyetinizi kullanıyor inanmayın.
Onun sevdiği dizi varmı bilmiyorum bileTorunun seviyor mu İcerdeyi. Seviyorsa kimse etiketlemesin boş yere oy verir falan
Seni içerde fanı olarak görmuyorum ama Çağatay ve Aras için sen de fancıksın@denizz19 sen neymişsin de benim haberim yokmuş hayatım
@denizz19 sen neymişsin de benim haberim yokmuş hayatım
Allah akıl fikir versin .ss
Kendim ettim kendim buldum demıyor daÖldürmeyen acı güçlendirir beniKuyumu kazmaya çalışan kuyuya düşecek
Onun sevdiği dizi varmı bilmiyorum bileYabancı izliyor sadece (galiba)
Benim oyum belli, Celal Baba'yaSeni içerde fanı olarak görmuyorum ama Çağatay ve Aras için sen de fancıksınO yuzden uyanman iyi oldu@sokak sanati
Delirmiş bunlar oy da oy .ss @xemrexxxAllah akıl fikir versin .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?