İşine bak işineİçerde'nin bu sahnesine final puanı vermezsen art niyet ararım
Niye ART NİYET diyorsun?? Ben sana acık acık alenen yazıyorum
Saçma diziyi o önermedi diziyi ben seçtim o sahneyi önerdi
Zaten @Bully e bişey demıyorum
İşine bak işineİçerde'nin bu sahnesine final puanı vermezsen art niyet ararım
Saçma diziyi o önermedi diziyi ben seçtim o sahneyi önerdi
İçerde sevgine yenik düşmen temennisiyleNiye ART NİYET diyorsun?? Ben sana acık acık alenen yazıyorumVelev ki düşük not verdim sana cevaplarim burda zaten. Herkes göruyor. Sanki arkandan iş ceviyorum da art nıyet diyorsun.
Zaten @Bully e bişey demıyorumAsıl olayı ilk soruda sordumSen de cevabını verdinbullye kücük sitemdi sadece
Diziyi en başta @Silinmiş Üye seçmişti, nasiplenen @denizz19 olduNiye ART NİYET diyorsun?? Ben sana acık acık alenen yazıyorumVelev ki düşük not verdim sana cevaplarim burda zaten. Herkes göruyor. Sanki arkandan iş ceviyorum da art nıyet diyorsun.
Zaten @Bully e bişey demıyorumAsıl olayı ilk soruda sordumSen de cevabını verdinbullye kücük sitemdi sadece
Ekmeğimin peşindeyim abi
İçerde sevgine yenik düşmen temennisiyle
O, en azından show tv fanı
Sadece Aşkı Memnu antisiyim artık
Bir lokma yedirtmicem sana o ekmektenEkmeğimin peşindeyim abi
Sadece Aşkı Memnu antisiyim artık
Sorun yok gardaş gerçek İçerdeci misin 3 gün sonra sonuçlarda göreceğizBir lokma yedirtmicem sana o ekmektenTelif hakkı atıcam resmen
Sınamaya kalkma bileSorun yok gardaş gerçek İçerdeci misin 3 gün sonra sonuçlarda göreceğiz
Savaşta her yol mübahtırSınamaya kalkma bile
İçerde fanlarına sesleniyorum. Bu bir savaşmiş.Savaşta her yol mübahtırBana bunu yıllar öğretti
Naptın sen yiğidim agdhasjdksldBenimde içinde bulunduğum Sevgili içerde sevenlerinin gözünü açma vakti geldi. Arkadaşlar dizimizi kullanıp zirve atan bu arkadaşa had bildirme zamanıdır şimdi. Lütfen oyuna gelmeyin. @denizz19 sizin iyi niyetinizi kullanıp suistimal edecek. Lütfen gözünüzü açın. Bunlarda kanıtlar. Dizimizi nasıl aşağılıyordu zamanında. İçim kan ağladı bunları görünce.
Sensin berbat dimi @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 79914
Kim samimiyetsizmiş cevap ver @Emre OzansoyEfsaneye samimiyetsiz demiş.😱
Ekli dosyayı görüntüle 79915
Sen böyle kaliteli seyirciye nasıl Sıyirtık dersin😱 @Bully @mesmeso61 @Felon @xemrexxx @Forumdash @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 79916
Bu nasıl bir üslup ve çirkinlik. Benim migggdem kaldırmıyor artık.
Ekli dosyayı görüntüle 79917
@mrt-06 seni zamanında nasıl kırmış. Pamuk gibi kalbi olan bu çocuğa nasıl kıydın. Bu dizi gözünü nasıl kör etti@The_Erinch @Ahmed @alperuz @S.G.A.T. @
Ekli dosyayı görüntüle 79920
Arkadaşlar lütfen bu oyunu hepimiz bozalım.@12.Adam @Turkuazz @eskici @Felon
REZALET 😱 @denizz19Benimde içinde bulunduğum Sevgili içerde sevenlerinin gözünü açma vakti geldi. Arkadaşlar dizimizi kullanıp zirve atan bu arkadaşa had bildirme zamanıdır şimdi. Lütfen oyuna gelmeyin. @denizz19 sizin iyi niyetinizi kullanıp suistimal edecek. Lütfen gözünüzü açın. Bunlarda kanıtlar. Dizimizi nasıl aşağılıyordu zamanında. İçim kan ağladı bunları görünce.
Sen böyle kaliteli seyirciye nasıl Sıyirtık dersin😱 @Bully @mesmeso61 @Felon @xemrexxx @Forumdash @mrt-06
@mrt-06 seni zamanında nasıl kırmış. Pamuk gibi kalbi olan bu çocuğa nasıl kıydın. Bu dizi gözünü nasıl kör etti@The_Erinch @Ahmed @alperuz @S.G.A.T. @
Her insan hata yaparBenimde içinde bulunduğum Sevgili içerde sevenlerinin gözünü açma vakti geldi. Arkadaşlar dizimizi kullanıp zirve atan bu arkadaşa had bildirme zamanıdır şimdi. Lütfen oyuna gelmeyin. @denizz19 sizin iyi niyetinizi kullanıp suistimal edecek. Lütfen gözünüzü açın. Bunlarda kanıtlar. Dizimizi nasıl aşağılıyordu zamanında. İçim kan ağladı bunları görünce.
REZALET 😱 @denizz19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?