Maskeli Fedai
Favori Üye
Sus lan!!Delikanlılığın haberi var mı maskoştan?
Sus lan!!Delikanlılığın haberi var mı maskoştan?
Umut doğru mu bu 😱 @sokak sanati@sokak sanati şimdi de tam puan vermeye devam et diye sana oynuyor kanma
Umut doğru mu bu 😱 @sokak sanati
Aaa evet doğru hemde ozaman ben finalde rakibindimHalit ile yarıştan bahsediyorumDiğerinde olmadığını biliyorum. Bunama yok sen gibi bende
Sen adamsınSeni tanıdığım için öyle konuştum. Yoksa dün akşam bana tam puan vermen ile hiç bir ilgisi yok@serhatt adamı elde edemedin diye zor lokma diye iftira atma
Yaprak dökümüne izlediğin diziden daha iyi puan verdiğine inanamıyorum.z.z
Emirsiz Kara Sevda özelliğini yitiriyor @YiğittAşko sağol can sisterım@Çiğdem
Emirsiz Kara Sevda özelliğini yitiriyor @Yiğitt@serhatt Sahneyi daha ilgimi çekti zevklerimi biliyorsunuz ama puanlarınız iyi
@Forumdash Abicime demiştim bu @sokak sanati tam puan dısında hepsine dis atıyor 1 ver bari hak et dissi diyeBana öyle yapmıs utanmadan
Bu arada Elma dizisine nerden bulaştın sen @batuhankaralar kafana düştümü elma ,ordan senaristlikten kovulmuştun burdada yarışmadan oldun@eskici @xemrexxx @Maskeli Fedai
İçerde zirvemdi ama niye kötü gitmişYaprak Dökümü'nde sahneme gösterdiğiniz ilgi için ve beni 1. yaptığınız için hepinize teşekkür ederim
Güzel değerli kıymetli oylarınızı yeniden bekliyorum
@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @Çiğdem @Aserat @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @eskici @S.G.A.T. @pompy
KV izliyorum diye kandıran adamdan her şey beklenir şüphen mi varUmut doğru mu bu 😱 @sokak sanati
Hoşt be senin ne yalancı olduğunu tüm forum biliyor @Maskeli Fedai safsa kendi bilirSeni tanıdığım için öyle konuştum. Yoksa dün akşam bana tam puan vermen ile hiç bir ilgisi yok@serhatt adamı elde edemedin diye zor lokma diye iftira atma
Aaa nasıl yanı oy vermeyi becerememişmi@Forumdash abicinin oylar geçersiz sayıldı. 2 kere yazmış bi sahneyi bunak
Bu hafta da iyi puanlarını bekliyorumEmirsiz Kara Sevda özelliğini yitiriyor @Yiğitt@serhatt Sahneyi daha ilgimi çekti zevklerimi biliyorsunuz ama puanlarınız iyi
@Forumdash Abicime demiştim bu @sokak sanati tam puan dısında hepsine dis atıyor 1 ver bari hak et dissi diyeBana öyle yapmıs utanmadan
Bu arada Elma dizisine nerden bulaştın sen @batuhankaralar kafana düştümü elma ,ordan senaristlikten kovulmuştun burdada yarışmadan oldun@eskici @xemrexxx @Maskeli Fedai
Bana yaradı onların körü seçimleri .ssİçerde zirvemdi ama niye kötü gitmişSon 3 te olan utak tefek ecünnüler ve elma yerleri belliydi @Yiğitt @sokak sanati da Emirsiz Kara Sevda izledikleri için 2.sıramda sen kaldın Gökçenin sahnesi iyiydi
bana da kötü vermiş oh olsun bunağa .ssAaa nasıl yanı oy vermeyi becerememişmi@Forumdash
Hoşuna gittine göre sana kötü vermiş@Maskeli Fedai @xemrexxx @eskici @serhatt
@dreamy la bir doktorada götüremiyoruz kı virüsten
Aaa nasıl yanı oy vermeyi becerememişmi@Forumdash
Hoşuna gittine göre sana kötü vermiş@Maskeli Fedai @xemrexxx @eskici @serhatt
@dreamy la bir doktorada götüremiyoruz kı virüsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?