Unutmuşum.![]()
Ay Yapım'ın jeneriğinin kara kalemle yazıldığı zamana ait tüm yapımlarından nefret ediyorum.Kara sevdadan mı daha çok nefret ediyorsun UTC'den mi İçerdeden mi? Bana kaç puan geleceğini tahmin etmeye çalışıyorum![]()
Sevgilim derken, @Maskeli Fedai kıskanacak onunla uğraşamam lütfen laflarına dikkat et.@Yiğitt neye şaşırdın sevgilim![]()
Dün böyle demiyordunYaprak Dökümü'nde sahneme gösterdiğiniz ilgi için ve beni 1. yaptığınız için hepinize teşekkür ederim
Güzel değerli kıymetli oylarınızı yeniden bekliyorum
@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @Çiğdem @Aserat @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @eskici @S.G.A.T. @pompy
Sevgilim dememe değil etiketime şaşırmanı diyorumSevgilim derken, @Maskeli Fedai kıskanacak onunla uğraşamam lütfen laflarına dikkat et.![]()
Dün dündür bugün bugündürDün böyle demiyordun![]()
Bu sahneyle nasıl birinci oldun anlamadımDün dündür bugün bugündür![]()
Ben ona şaşırdım daha çok.Sevgilim dememe değil etiketime şaşırmanı diyorum![]()
Nesi varmışBu sahneyle nasıl birinci oldun anlamadım![]()
ÇatlaBen ona şaşırdım daha çok.
İlk şaşırmam da ben varken senin birinci olmandı...
Daha iyi sahneler vardıNesi varmış![]()
Yokmuş demek ki en iyi bendimDaha iyi sahneler vardı![]()
Umrumda değilsin..Sevgilim derken, @Maskeli Fedai kıskanacak onunla uğraşamam lütfen laflarına dikkat et.![]()
Sevgilim derken, @Maskeli Fedai kıskanacak onunla uğraşamam lütfen laflarına dikkat et.![]()
@Maskeli Fedai gibi delikanlılık timsali birine böyle yakıştırmalar yapmayın artık..
Delikanlılığın haberi var mı maskoştan?Umrumda değilsin..