eTV Hepsi Benim 3. Hafta Oylama Sonuçları

Yaprak dökümüne izlediğin diziden daha iyi puan verdiğine inanamıyorum.z.z
Aşko sağol can sisterım :bhr: @Çiğdem
Emirsiz Kara Sevda özelliğini yitiriyor @Yiğitt :A :A :A @serhatt Sahneyi daha ilgimi çekti zevklerimi biliyorsunuz ama puanlarınız iyi :A

@Forumdash Abicime demiştim bu @sokak sanati tam puan dısında hepsine dis atıyor 1 ver bari hak et dissi diye :F Bana öyle yapmıs utanmadan :A :A :A

Bu arada Elma dizisine nerden bulaştın sen @batuhankaralar kafana düştümü elma ,ordan senaristlikten kovulmuştun burdada yarışmadan oldun :A @eskici @xemrexxx @Maskeli Fedai

Emirsiz Kara Sevda özelliğini yitiriyor @Yiğitt :A :A :A @serhatt Sahneyi daha ilgimi çekti zevklerimi biliyorsunuz ama puanlarınız iyi :A

@Forumdash Abicime demiştim bu @sokak sanati tam puan dısında hepsine dis atıyor 1 ver bari hak et dissi diye :F Bana öyle yapmıs utanmadan :A :A :A

Bu arada Elma dizisine nerden bulaştın sen @batuhankaralar kafana düştümü elma ,ordan senaristlikten kovulmuştun burdada yarışmadan oldun :A @eskici @xemrexxx @Maskeli Fedai

@Forumdash abicinin oylar geçersiz sayıldı. 2 kere yazmış bi sahneyi bunak:A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Yaprak Dökümü'nde sahneme gösterdiğiniz ilgi için ve beni 1. yaptığınız için hepinize teşekkür ederim :bhr:
Güzel değerli kıymetli oylarınızı yeniden bekliyorum :bhr:

@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @Çiğdem @Aserat @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @eskici @S.G.A.T. @pompy
İçerde zirvemdi ama niye kötü gitmiş :A Son 3 te olan utak tefek ecünnüler ve elma yerleri belliydi @Yiğitt @sokak sanati da Emirsiz Kara Sevda izledikleri için 2.sıramda sen kaldın Gökçenin sahnesi iyiydi :A

Bu hafta da iyi puanlarını bekliyorum :Z

• Güldürdün
  • İlginç