Ay bir de vıcık vıcik kalitesiz dram müziği. Ben mükemmel bir şarkıyla gelmiştimBu hafta @Silinmiş Üye müzikle gelmişsin geçen hafta @phoebebuffay 'yi eleştiriyordunuz
Ay bir de vıcık vıcik kalitesiz dram müziği. Ben mükemmel bir şarkıyla gelmiştimBu hafta @Silinmiş Üye müzikle gelmişsin geçen hafta @phoebebuffay 'yi eleştiriyordunuz
Bu hafta yine en azından sesleri çıkıyordu oyuncularınBana mı geldi bu
Sevişme sahnesine daha fazla veremezdim üzgünüm, o puan da Aşk-ı Memnu hatrına yaniBu sahnedeki performans hangi sahnede var şu bölümde .ss
Saflığın tutmuş yine
Elenirsem sebebi sensin!!!!Umarım elenmezsin.
Ruhumuzu müzikle beslemek istiyorBilgi. Geçtiğimiz hafta Yaprak Dökümünün fon müziğiyle neredeyse repliksiz sahneye geldiği için eleştirilen @phoebebuffay bu hafta da aynı eleştirilere maruz kaldı
Bilgi. Geçtiğimiz Yaprak Dökümünün fon müziğiyle neredeyse repliksiz sahneye geldiği için eleştirilen @phoebebuffay bu hafta da aynı eleştirilere maruz kaldı
Ay bir de vıcık vıcik kalitesiz dram müziği. Ben mükemmel bir şarkıyla gelmiştim
Bilgi. Geçtiğimiz hafta Yaprak Dökümünün fon müziğiyle neredeyse repliksiz sahneye geldiği için eleştirilen @phoebebuffay bu hafta da aynı eleştirilere maruz kaldı
Ya bırak!!!Sevişme sahnesine daha fazla veremezdim üzgünüm, o puan da Aşk-ı Memnu hatrına yani
Kötünün iyisi @phoebebuffay@phoebebuffay in oyları
7 Kara Sevda (Neslihan Atagül, yeni jenerasyonun açık ara en iyi kadın oyuncusu, bu tarz sahnelerde performansı gerçekten efsane)
6 Aşk-ı Memnu -Bihter Firdevs sahnesi-
5 Aşk-ı Memnu -Bihter Behlül Sahnesi- (İlginç bir seçim olmuş bu yarışma için )
4 Avrupa Yakası (Daha komik sahneler var, Şahikalı ya da Selin'in falan da olduğu ilk sezonlardaki sahneleri daha çok seviyorum ben)
3 Aşk-ı Memnu -Behlül Mezar sahnesi- (Bu sahnedeki duygu bana geçmiyor nedense)
2 Bizim Hikaye
1 Kurtlar Vadisi
He izlemeden puan verdimSahneyi izlemedin değil mi, izlesen emin ol ağlardın. İçerde'deki kardeş sahnesinden bile daha yüksek bir kardeşlik duygusu vardı çünkü.
Adam her bölüm sonunda ölüyor sanırım
Duygu nasıl geçmez sana @phoebebuffay@phoebebuffay in oyları
7 Kara Sevda (Neslihan Atagül, yeni jenerasyonun açık ara en iyi kadın oyuncusu, bu tarz sahnelerde performansı gerçekten efsane)
6 Aşk-ı Memnu -Bihter Firdevs sahnesi-
5 Aşk-ı Memnu -Bihter Behlül Sahnesi- (İlginç bir seçim olmuş bu yarışma için )
4 Avrupa Yakası (Daha komik sahneler var, Şahikalı ya da Selin'in falan da olduğu ilk sezonlardaki sahneleri daha çok seviyorum ben)
3 Aşk-ı Memnu -Behlül Mezar sahnesi- (Bu sahnedeki duygu bana geçmiyor nedense)
2 Bizim Hikaye
1 Kurtlar Vadisi
5 puanın az gözüktüğüne bakma 3.en yüksek puanKötünün iyisi @phoebebuffay