@Yiğitt in geçen haftaki sahnesinin 2.versiyonuyla gelmişsin, ikinize de aynı puanı verdim hak geçmesin diye
benimBir sevişme sahnesi vardı güzel seviştikleri için iyi puan verdim kimindi o
Vadiyle @serhatt ın şey sahnesi nasıl bir tuttun @Bully 😱😱😱 @sokak sanati @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Maskeli FedaiBaşkan @Bully nin oylarıyla başlıyoruz
Süleyman Çakır 10
Behlül Kaçar 10
Bihter ve Firdevs 9
Hatırla Sevgili 8
Kara Sevda 7
Sera Sahnesi 6
Ali Rıza'nın Ölümü 6
Bizim Hikaye 4
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
@vadikızı nın oyları
8.Çakır, kumarhanesini basan Tombalacı'dan intikamını alıyor
7.Çocukları götürüyorlar! - Bizim Hikaye
6.Kara Sevda - Hadi Uyan Ozan
5.Aşkı Memnu-anne ben nasıl dayanacağım
4.Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
3.Ali Riza Ölüm sahnesi-yaprak dökümü
2. Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Sahnesi
1.Aslı ve Burhan "Hatırla Sevgili" Setine Sızdılar - Avrupa Yakası
Behlül Kaçar @Yiğitt in sahnesi be Serhat'ın sahnesine 6 verdim, çemkiriyor banaVaidyle @serhatt ın şey sahnesi nasıl bir tuttun @Bully 😱😱😱 @sokak sanati @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Maskeli Fedai
Pes diyorum.Ben de sana düşük vermişim iyi ki
Abla bu kadarı da yuh yani... @vadikızı@vadikızı nın oyları
8.Çakır, kumarhanesini basan Tombalacı'dan intikamını alıyor
7.Çocukları götürüyorlar! - Bizim Hikaye
6.Kara Sevda - Hadi Uyan Ozan
5.Aşkı Memnu-anne ben nasıl dayanacağım
4.Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
3.Ali Riza Ölüm sahnesi-yaprak dökümü
2. Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Sahnesi
1.Aslı ve Burhan "Hatırla Sevgili" Setine Sızdılar - Avrupa Yakası
İzin vermeyiz @xBUGRAxAvrupa Yakası kiminse o eleniyor bu hafta
Twitter hesabında da bu antiliğini göstermeni bekliyorumAnne ben nasıl dayanacağım diyor kadının biri niye kocan sana yetmiyor mu aşüfte
Yüksek vermiş kıytırık vadine daha ne .ssVadiyle @serhatt ın şey sahnesi nasıl bir tuttun @Bully 😱😱😱 @sokak sanati @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Maskeli Fedai
Anne ben nasıl dayanacağım diyor kadının biri niye kocan sana yetmiyor mu aşüfte
Utanmadan söylüyor bir de .ssBehlül Kaçar @Yiğitt in sahnesi be Serhat'ın sahnesine 6 verdim, çemkiriyor bana