Tam puan için teşekkürler @S.G.A.T.Oylar benden!
batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10
Yigitt 9
sokak sanati 9
Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8
Silinmiş Üye 5
*Kurtlar Vadisinin daha ihtişamlı sahneleri var. Bu sahne ve özellikle seçilen kısım diziye göre zayıf kalmış.
*Bizim Hikayesi dizisindeki sahneyi çözemedim pek. Gerçekçi dursun diye galiba tüm duyguları bir sahnede yansıtmaya çalışmışlar. Olmamış pek.
@sokak sanati Polat'tan nefret ettiği kadar çok az şeyden nefret ederO varken Vadi'ye bakması imkansız
Yokken de imkansız da gerçi
Berenciğinin düşman dizisini mi izleyecek
Adam değilsin demeyelimde@Çiğdem bu sahneyi Sokak sanatı seçse en az 5 vermezsen ben de adam değilim neyse
Teşekkür ederim.
Polat ailesine sövmüş sanki@sokak sanati Polat'tan nefret ettiği kadar çok az şeyden nefret ederO varken Vadi'ye bakması imkansız
Yokken de imkansız da gerçi
Berenciğinin düşman dizisini mi izleyecek
Harikasın @S.G.A.T.Oylar benden!
batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10
Yigitt 9
sokak sanati 9
Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8
Silinmiş Üye 5
*Kurtlar Vadisinin daha ihtişamlı sahneleri var. Bu sahne ve özellikle seçilen kısım diziye göre zayıf kalmış.
*Bizim Hikayesi dizisindeki sahneyi çözemedim pek. Gerçekçi dursun diye galiba tüm duyguları bir sahnede yansıtmaya çalışmışlar. Olmamış pek.
@sokak sanati aç gözlülüğü gelmiş hepinizeGeber bunak bu akşam PT'de tüm parlaklarına 1 vermezsem .ss
Polat ailesine sövmüş sanki
Aynen @denizz19 ile beraber elenmiştinizKara trenle elenmiştim benim son katıldım şarkı yarısması oydu daha son 4 yıldır yarışmamıstım bile , sunuculuğa emekli oldumuza göre sahneye çıkabiliriz
@eskici
8. batuhankaralar Çakır, kumarhanesini basan Tombalacı'dan intikamını alıyor - Kurtlar Vadisi ( Benim vermediğim şeyi sen alamazsın. Keşke bu kısım da olsaydı)
7. Denizz19 Kara Sevda - Hadi Uyan Ozan
6. sokak sanati Aşk-ı Memnu - Anne Buna Nasıl Dayanacağım
5. xBUGRAx Aslı ve Burhan "Hatırla Sevgili" Setine Sızdılar - Avrupa Yakası
4. Yiğitt Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
3. serhatt Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Sahnesi
2. phoebebuffay Ali Rıza Ölüm Sahnesi - Yaprak Dökümü
1. Silinmiş Üye Çocukları götürüyorlar! - Bizim Hikaye
Ne yapalım mimik kullanamıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?