eTV Hepsi Benim Çeyrek Final Sonuçları

İnatla 1 verenlere rağmen iki haftadır sahnelerimi değerli oylarınızla BİRİNCİ yaptığınız için Teşekkür Ederim. Çatlasın antilerim, düşmanlarım :Z :Z :Z

Yarı finalde de kıymetli oylarınızı, desteklerinizi bekliyorum. :bhr:

@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Şefimizden nasibini almıssın :A :A :A @sokak sanati

@Turkuazz 3 haftadır bana 1 veriyorsun, kasıtlı mı anlamadım...
Ben şu kadarını söyleyeyim kim hangi sahneyi paylaşıyor bilmiyorum. sadece denk gelmiştir sana. O sahneleri başka yarışmacılar paylaşsaydı o puanları alacaklardı.kasıtlı lafı üzdü beni.niye kasıtlı oy kullanayım? kusura bakma 3 hafta ard arda denk gelmiştir sadece ama asla kasti değildir.keşke oy kullanmasaydım.benim açımdan bu yarışmada oy kullanmak bitmiştir.

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: phoebebuffay
Ben şu kadarını söyleyeyim kim hangi sahneyi paylaşıyor bilmiyorum. sadece denk gelmiştir sana. O sahneleri başka yarışmacılar paylaşsaydı o puanları alacaklardı.kasıtlı lafı üzdü beni.niye kasıtlı oy kullanayım? kusura bakma 3 hafta ard arda denk gelmiştir sadece ama asla kasti değildir.keşke oy kullanmasaydım.benim açımdan bu yarışmada oy kullanmak bitmiştir.
Ben onu isyan etmek icin ciddi olmayan bir şekilde yazmıştım, yoksa kasıtlı olarak yapmadığını tahmin edebiliyorum. Oy kullanmaya devam et, böyle küçük seylere takılmaya gerek yok bence :D

• Üzücü
Reactions: Turkuazz
Yarı finalde düşük verirsen yüzüme bakma bir daha .ss
Yarı finalde oy kullanma ihtimalim az biraz düşük ihtimal
Ben onu isyan etmek icin ciddi olmayan bir şekilde yazmıştım, yoksa kasıtlı olarak yapmadığını tahmin edebiliyorum. Oy kullanmaya devam et, böyle küçük seylere takılmaya gerek yok bence :D
Sen kendi açından haklısın şimdi 3 hafta ard arda niye düşük puan aldım diyorsun,ancak yanlış algılanmasın sadece raslantıya denk gelmişsin,tabi bunu sorgulayabilirsin ancak kasıt cümlesini duymamayı isterdim.o cümleyi yazıncada smile ifadesi kullanmamışsın ben o açıdan bunu ciddi tepki algıladım.şüphe kalmasın diye bu hafta kullandığım oylarımın iptalini rica edeceğim yarışma sorumlusundan.

• Üzücü
Sen kendi açından haklısın şimdi 3 hafta ard arda niye düşük puan aldım diyorsun,ancak yanlış algılanmasın sadece raslantıya denk gelmişsin,tabi bunu sorgulayabilirsin ancak kasıt cümlesini duymamayı isterdim.o cümleyi yazıncada smile ifadesi kullanmamışsın ben o açıdan bunu ciddi tepki algıladım.şüphe kalmasın diye bu hafta kullandığım oylarımın iptalini rica edeceğim yarışma sorumlusundan.

Niye laa 😱

• Beğendim
Ben oylarından şüphe duymuyorum. Yorumun sonuna da smile koydum şimdi, bence tatlıya bağlansın bu konu :D

• Beğendim
Ben oylarından şüphe duymuyorum. Yorumun sonuna da smile koydum şimdi, bence tatlıya bağlansın bu konu :D
Şimdi bütün haftalara bakınınca bu biraz da sanıyorum şanssızlık 3 hafta ard arda düşük oylamalar.ancak kötü bir tesadüf o açıdan bazen başka algılanabilir..seni iyi anlıyorum aslında itirazını da haklı buluyorum senin açından..ama şunu açıklamak zorunluluğunu hissediyorum.oylarımda kasıt yoktu 😊

• Beğendim
Şimdi bütün haftalara bakınınca bu biraz da sanıyorum şanssızlık 3 hafta ard arda düşük oylamalar.ancak kötü bir tesadüf o açıdan bazen başka algılanabilir..seni iyi anlıyorum aslında itirazını da haklı buluyorum senin açından..ama şunu açıklamak zorunluluğunu hissediyorum.oylarımda kasıt yoktu 😊

@phoebebuffay böyledir işte. Düşük oy alında hemen çirkefleşir sen takma onu. Kaliteli oyların lazım bize:Z

• Beğendim
Boş ver o hadsizi. Eledi zaten onu. Böyle art niyetli düşüne düşüne postaladık:A @phoebebuffay 'yi:A
Kendi açısından haklı ama onada anlattım oylarımda asla kasıt yok.bunu zaten forumdaki üyelerin hepsi biliyor zaten az çok beğendiğim tarzları biliyorlar.ama yanlış anlaşılmak üzücü 😊😊

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Bir anlık bi şey söylemiş o orada. Takma. Ciddi değil zaten.:Z
İşin özü yanlış algılandım diye düşünüyorum yarışmada zaten seçenekler fazla iki yarışmacı aynı diziyi seçebiliyor yada hepsi çok iyi sahneleri seçebiliyor. Bu bağlamda jurilerin işi daha zorlaşıyor😊

• Beğendim
Reactions: sokak sanati