Üzüldüm benim 3lüm @serhat sen ve @Yiğitt ti ama Bihterin ağlamalı sahnesi bu hafta zayıftı. Çok fark varmıydı
İlk sayfada var sonuçlar. Ben hala yaşadığım hayal kırıklığındayım
Üzüldüm benim 3lüm @serhat sen ve @Yiğitt ti ama Bihterin ağlamalı sahnesi bu hafta zayıftı. Çok fark varmıydı
Torunlarına para vermedimi en kötü ihtiyar , para verirken en iyi dede @ForumdashÇok konuşma yırtarım ağzını .ss
Hayat bacım naparsın .ssTorunlarına para vermedimi en kötü ihtiyar , para verirken en iyi dede @Forumdash
Şefimizden nasibini almıssın @sokak sanatiİnatla 1 verenlere rağmen iki haftadır sahnelerimi değerli oylarınızla BİRİNCİ yaptığınız için Teşekkür Ederim. Çatlasın antilerim, düşmanlarım
Yarı finalde de kıymetli oylarınızı, desteklerinizi bekliyorum.
@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
O şuan çatlamakla meşgulŞefimizden nasibini almıssın @sokak sanati
İnşallah@Turkuazz boyun devrilsin senin!!!!!!
Yarı finalde düşük verirsen yüzüme bakma bir daha .ssİnşallah
Ben şu kadarını söyleyeyim kim hangi sahneyi paylaşıyor bilmiyorum. sadece denk gelmiştir sana. O sahneleri başka yarışmacılar paylaşsaydı o puanları alacaklardı.kasıtlı lafı üzdü beni.niye kasıtlı oy kullanayım? kusura bakma 3 hafta ard arda denk gelmiştir sadece ama asla kasti değildir.keşke oy kullanmasaydım.benim açımdan bu yarışmada oy kullanmak bitmiştir.@Turkuazz 3 haftadır bana 1 veriyorsun, kasıtlı mı anlamadım...
Ben onu isyan etmek icin ciddi olmayan bir şekilde yazmıştım, yoksa kasıtlı olarak yapmadığını tahmin edebiliyorum. Oy kullanmaya devam et, böyle küçük seylere takılmaya gerek yok benceBen şu kadarını söyleyeyim kim hangi sahneyi paylaşıyor bilmiyorum. sadece denk gelmiştir sana. O sahneleri başka yarışmacılar paylaşsaydı o puanları alacaklardı.kasıtlı lafı üzdü beni.niye kasıtlı oy kullanayım? kusura bakma 3 hafta ard arda denk gelmiştir sadece ama asla kasti değildir.keşke oy kullanmasaydım.benim açımdan bu yarışmada oy kullanmak bitmiştir.
Yarı finalde oy kullanma ihtimalim az biraz düşük ihtimalYarı finalde düşük verirsen yüzüme bakma bir daha .ss
Sen kendi açından haklısın şimdi 3 hafta ard arda niye düşük puan aldım diyorsun,ancak yanlış algılanmasın sadece raslantıya denk gelmişsin,tabi bunu sorgulayabilirsin ancak kasıt cümlesini duymamayı isterdim.o cümleyi yazıncada smile ifadesi kullanmamışsın ben o açıdan bunu ciddi tepki algıladım.şüphe kalmasın diye bu hafta kullandığım oylarımın iptalini rica edeceğim yarışma sorumlusundan.Ben onu isyan etmek icin ciddi olmayan bir şekilde yazmıştım, yoksa kasıtlı olarak yapmadığını tahmin edebiliyorum. Oy kullanmaya devam et, böyle küçük seylere takılmaya gerek yok bence
Yarı finalde oy kullanma ihtimalim az biraz düşük ihtimal
Sen kendi açından haklısın şimdi 3 hafta ard arda niye düşük puan aldım diyorsun,ancak yanlış algılanmasın sadece raslantıya denk gelmişsin,tabi bunu sorgulayabilirsin ancak kasıt cümlesini duymamayı isterdim.o cümleyi yazıncada smile ifadesi kullanmamışsın ben o açıdan bunu ciddi tepki algıladım.şüphe kalmasın diye bu hafta kullandığım oylarımın iptalini rica edeceğim yarışma sorumlusundan.
An itibariyle oy kullanmayı bırakıyorum yarışmada kasıtlı oy kullandığıma dair şüphe bulunuyor bunu ispatlama açısından oy kullanmayacağım 😊Niye laa 😱
Ben oylarından şüphe duymuyorum. Yorumun sonuna da smile koydum şimdi, bence tatlıya bağlansın bu konuYarı finalde oy kullanma ihtimalim az biraz düşük ihtimal
Sen kendi açından haklısın şimdi 3 hafta ard arda niye düşük puan aldım diyorsun,ancak yanlış algılanmasın sadece raslantıya denk gelmişsin,tabi bunu sorgulayabilirsin ancak kasıt cümlesini duymamayı isterdim.o cümleyi yazıncada smile ifadesi kullanmamışsın ben o açıdan bunu ciddi tepki algıladım.şüphe kalmasın diye bu hafta kullandığım oylarımın iptalini rica edeceğim yarışma sorumlusundan.
An itibariyle oy kullanmayı bırakıyorum yarışmada kasıtlı oy kullandığıma dair şüphe bulunuyor bunu ispatlama açısından oy kullanmayacağım 😊
Şimdi bütün haftalara bakınınca bu biraz da sanıyorum şanssızlık 3 hafta ard arda düşük oylamalar.ancak kötü bir tesadüf o açıdan bazen başka algılanabilir..seni iyi anlıyorum aslında itirazını da haklı buluyorum senin açından..ama şunu açıklamak zorunluluğunu hissediyorum.oylarımda kasıt yoktu 😊Ben oylarından şüphe duymuyorum. Yorumun sonuna da smile koydum şimdi, bence tatlıya bağlansın bu konu
Şimdi bütün haftalara bakınınca bu biraz da sanıyorum şanssızlık 3 hafta ard arda düşük oylamalar.ancak kötü bir tesadüf o açıdan bazen başka algılanabilir..seni iyi anlıyorum aslında itirazını da haklı buluyorum senin açından..ama şunu açıklamak zorunluluğunu hissediyorum.oylarımda kasıt yoktu 😊
Kendi açısından haklı ama onada anlattım oylarımda asla kasıt yok.bunu zaten forumdaki üyelerin hepsi biliyor zaten az çok beğendiğim tarzları biliyorlar.ama yanlış anlaşılmak üzücü 😊😊Boş ver o hadsizi. Eledi zaten onu. Böyle art niyetli düşüne düşüne postaladık @phoebebuffay 'yi
Kendi açısından haklı ama onada anlattım oylarımda asla kasıt yok.bunu zaten forumdaki üyelerin hepsi biliyor zaten az çok beğendiğim tarzları biliyorlar.ama yanlış anlaşılmak üzücü 😊😊
İşin özü yanlış algılandım diye düşünüyorum yarışmada zaten seçenekler fazla iki yarışmacı aynı diziyi seçebiliyor yada hepsi çok iyi sahneleri seçebiliyor. Bu bağlamda jurilerin işi daha zorlaşıyor😊Bir anlık bi şey söylemiş o orada. Takma. Ciddi değil zaten.