Maskeli Fedai
Favori Üye
Hainlik yaptın yine, yazık..
Hainlik yaptın yine, yazık..
Ne ihaneti![]()
Bully'nin hiçbir etkisi olmadıHepsi benim başarım
![]()
Hainliği sen burada yaptınHainlik yaptın yine, yazık..
Hayır uzak durBundan sonra DEMİRCİYİM![]()
Sana mağdur rolü olmuyor olmuyorBirde sen vur. Herkes düşman zaten bana.![]()
Nasıl istersen .ssHayır uzak dur
Sana mağdur rolü olmuyor olmuyorKendine gel sen sokak sanatısın. Toparlan artık
![]()
Hayır uzak dur
Sana mağdur rolü olmuyor olmuyorKendine gel sen sokak sanatısın. Toparlan artık
![]()
Sen hak ediyorsun aslında bazı şeyleri..Özelden Kaan'a sahne söyledim bu sahne nasıl dedim. Yiğit"te sahneyi alıp elemiş. Elenince intikamını benden aldı.![]()
Şimdi elenenler kimlerİhanete uğradım.@Yiğitt 'in olduğu bi gruptan Kara sevda sahnesi için nasıl diye sordun Çiğdem ile Bully'e. Yiğit Yılanıda alıp sahneyi elenecek sahne yapmış.
![]()
Sen hak ediyorsun aslında bazı şeyleri..
Şimdi elenenler kimler![]()
4 puan iyi değil mi? 😱
@serhatt la oyunu iptal etmişler evet bu bunadı oyu geçersiz demişler @sokak sanatiKorona var otur oturdugun yerdeTaşiyicimisindir nedir
Abini gizlice öldürmeye çalişiyorlar bacım
@Çiğdem
Demir'ciğimin konusuna sayGerçi dayaklı sahnelerin aşiğiz
Lütfen İçerdeyi almasın kimseGecen haftaki sahneyi çok zor puanladım. Sen de yanliş yeri oylattın
Neyse fanlığımdan dolayı kaptın
Gecen hafta çicek gibi oylama yapmiştim![]()
Üzüldüm benim 3lüm @serhat sen ve @Yiğitt ti ama Bihterin ağlamalı sahnesi bu hafta zayıftı. Çok fark varmıydıYiğit ile PhoebeBuffay
Elenen kişiler kullanılmayan bi sahnenin elenmesine karar veriyor. Yiğitte beni harcadı.![]()
Teşekkür ettim yaa yanlış anlaşılmış. Mesaj düzeltildi dedim![]()
Çok konuşma yırtarım ağzını .ss@serhatt la oyunu iptal etmişler evet bu bunadı oyu geçersiz demişler @sokak sanati![]()
![]()
Ama bu akşam en aklı başında ihtiyar diyorlardı![]()
Yarın finalde de desteklerini bekliyorumÜzüldüm benim 3lüm @serhat sen ve @Yiğitt ti ama Bihterin ağlamalı sahnesi bu hafta zayıftı. Çok fark varmıydı![]()