Hepimiz Semih'iz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059

Sabah gazetesinin TV eleştirmeni Yüksek Aytuğ bugün Survivor ile ilgili ironik bir yazı kaleme almış. Gelin Yazının sonunda yazıyı benim yazdığımı düşünenlere sadece aklın yolu birdir atasözünüden başka armağan edecek bir şeyim yok!

Ulan adam öyle bir bahsetmiş ki sanki DHKP-C üyesi bu Semih
Ne bu kin ? Sebebi neydi ki?

Bu adam bu kadar zekiyse, 8 kişiyi parmağında oynatacak zekaya sahipse zaten bu yarışmayı en çok hak eden isimdir.

"İntikamı çok seviyoruz.
Arızalı ve anormal ekran karakterlerini de" yazının tek doğru cümleleri bunlar. Evet arızalı tiplere şahsen bayılırım

Ütopya daki mastürbasyon rezaletinden sonra kin dolu olmuş adam.

Okudum Semih'e de dolmuşta dolmuş.
Yalnız orası ana okulu yarışması değil Yüksel'cim. Orası Survivor! Strateji-Akıl-Plan her kişide olması lazım.

Semihi biri eleştirse hemen semihe on yargısı var önceden dolmuş.. Niye insanların on yargısı olsun semihe adam gördüğünü yazıyor asıl bunları diyenler seminin aşağıladığı guruba kini var ve Semih reziliklerini görmüyor gibi..

semih kim ayollll elin çapulcularınıda başımıza yıldız diye çıkarıyorlar sonra kendilerini birşey sanıyorlar

Köşe yazısı ortada adam tarafsız hala savunuyorsunuz Şemini bravo)) dek ki doğruymuş hepiz Semih mis))))
Geçen sene "Semihin ekran kariyerininin gelişecek" diyip yıkama yağlama yaparken tuncikcilerin tepkisini almişti. Sonra gitti onlara da söz hakkı filan tanıdı

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/07/18/utopya-sikayetleri

Bu yazıyı acun yazdırmadıysa ben de neyim
acunun semih fanlarına kini fena survivor sonunu merakla bekliyorum
@beyazsoy

şampiyon olucak başka seçenek yok. belki de bu yüzden survivor bu yıl ayrı bi kalitesiz.her hafta 1. olucak 2.ye olağanüstü oy farkı atarak hem de. sırayla hepsini göndericek.onu sms te zorlayacak bi kişi bile göremiyorum

Acun bu kadar kini olduğu birini niye alsin ki. Ütopyanın reytingi pek parlak değil. Yuksel Aytuğ ısmarlama yazsa geçen sene Semih lehine YazMaz madem acun kin duyuyor semihe niye lehine yazı yazdırsin
Ben de geçen sene baştan izlemesen de semihe pek gider yapmadım hatta lehine mesajların vardi.. Ama burda Semih değişti Semih kendini beğenmiş ukala ego tavan yapmış biri (oynuyor bence gerçek kişiliği bu değil) bu kişiliği her tarafsız kişi aynı şekilde eleştirecektir.. Aynı yorumları ben de yapıyorum ve vallahi acundan beş kuruş almadım)))

sanki rolleri değiştik ben de ütopya da semih e gıcık oluyordum ama survivorda onu destekliyorum