Yok beyazsoy her sene illa karar değiştirecek. Allahın emri.sanki rolleri değiştik ben de ütopya da semih e gıcık oluyordum ama survivorda onu destekliyorum
Yok beyazsoy her sene illa karar değiştirecek. Allahın emri.sanki rolleri değiştik ben de ütopya da semih e gıcık oluyordum ama survivorda onu destekliyorum
Semihi pek desteklenedim burada da kinli değilim ilk kavga sırasında da taraf tutmadim kavganın yapay olduğunu söyledim. sadece davranışlarını elstiriyorum.. Seminin yaptığı bu çiğ ergen tavlama oyunu beni survivordan uzaklaştırıyor biraz ona kızıyorum belki bu oy tavlama işi daha zekice olabilirdi ..sanki rolleri değiştik ben de ütopya da semih e gıcık oluyordum ama survivorda onu destekliyorum
Zaten yazıda tek bir cümlesi haricinde bir yazısı yok okumadın mı? Hiçbir köşe yazarı doğru düzgün yazı yamadılar semihe baskı uygulandiği dönemlerde. Yüksel aytug sezonu açmışa benziyor. Sonraki günler yine başka yazarlardan devamı gelir.Acun bu kadar kini olduğu birini niye alsin ki. Ütopyanın reytingi pek parlak değil. Yuksel Aytuğ ısmarlama yazsa geçen sene Semih lehine YazMaz madem acun kin duyuyor semihe niye lehine yazı yazdırsin
Ben de geçen sene baştan izlemesen de semihe pek gider yapmadım hatta lehine mesajların vardi.. Ama burda Semih değişti Semih kendini beğenmiş ukala ego tavan yapmış biri (oynuyor bence gerçek kişiliği bu değil) bu kişiliği her tarafsız kişi aynı şekilde eleştirecektir.. Aynı yorumları ben de yapıyorum ve vallahi acundan beş kuruş almadım)))
Yapma montajla ne alakası var seminin röportajı ortada. O piti piti derken bile nasıl bir ego patlaması var. Ben kralım hiç biriniz umurumda değil o yüzden sizi tekerlemeyle sevcyorum diyor. Çocukken biz de bunları yaptık yahuu)))Zaten yazıda tek bir cümlesi haricinde bir yazısı yok okumadın mı? Hiçbir köşe yazarı doğru düzgün yazı yamadılar semihe baskı uygulandiği dönemlerde. Yüksel aytug sezonu açmışa benziyor. Sonraki günler yine başka yazarlardan devamı gelir.
Ütopya finailinin adıl olmadiğina yakınan semihçiler Ütopya finalinden sonra kaç kere tt yaptılar. Acun 2 hafta sonra mı ne Semihle foto çektiler paylaştılar. Sonrasında Semih yakında projeler var filan demeye başladı.
Semihin burdaki egosu yine montaj ekibi başarısıdr. Acunun montajcıları çok güçlü gerçekten. İnce bir algı oluşturuyor. Ütopyayı iyiki canlı izlemişim diyorum. Olayları çarpitma da 1 numaralı ekipler. Yoksa Semih aaaa ıııı eeeee şeeeeeyy demekten iki lafı zor getirir normalde. Hele adadaki roportaj sırasında çekilir dert değildir muhtemelen. İnce yerleri iyi buluyorlar. Egosu da en çok burlarda göze batıyor.
+1 Kim bu adam? Yani şarkıcı mı, oyuncu mu? Ne biliyim showman mi? Hiçbir vasfı yok Acun'un ekibi böyle çıkartıp şişiriyor sonra ortadan kayboluyorlar, mesela Taner vardı bir zamanlar nerde şimdi? İnsan sinir oluyor.semih kim ayollll elin çapulcularınıda başımıza yıldız diye çıkarıyorlar sonra kendilerini birşey sanıyorlar
Ben tek sahnede üzerinden yorumlamıyorum ki. Genel olarak söylüyorum. Ütopyada da pota zamanı bi ton hareketler çekmiştir. Ben yüzyüze konuşmalı halleriyle tvde konuşmalı hallerini karşılaştiriyorum. 7/24 bu kadar göze batan karakter değil. Sabahtan akşama uyuyup, ahır saatinde konuşurdu. Geri kalan zamanda ya polatı konuşurlardı ya da şuraya şunu yapalım derlerdi. Hiç bişey bile olmasa tuncikler saldırır eğlenceli gösterirlerdi.Yapma montajla ne alakası var seminin röportajı ortada. O piti piti derken bile nasıl bir ego patlaması var. Ben kralım hiç biriniz umurumda değil o yüzden sizi tekerlemeyle sevcyorum diyor. Çocukken biz de bunları yaptık yahuu)))
ünlüymüş çapurcuları ünlü diye bize yutturuyorlar birde havalanıyorlar ayol+1 Kim bu adam? Yani şarkıcı mı, oyuncu mu? Ne biliyim showman mi? Hiçbir vasfı yok Acun'un ekibi böyle çıkartıp şişiriyor sonra ortadan kayboluyorlar, mesela Taner vardı bir zamanlar nerde şimdi? İnsan sinir oluyor.
Bir çok sahne anlatırım gizem ile konusrken ben demesi gibi tonlarca sahne var. ZAten insan bir bütün kişiliği hep aynı devam bir olayda neyse ön olayda da aynısıdır yoksa psikoloji bilimi çöker.. Utopyoda iki tarafta birbirinin altını oyuyordu ve bu davranışları kısmen anlaşıyordu zaten o zaman sosyolojik analiz yapmış iki kitleyi desteklerinin kültürel bölünmeden kaynakladığını yazmıştım.. Burda böyle bir bölünme olmadığı için ve biraz utopyo gazıyla abartılı davranışları semini montajsız ortaya koyuyor..Ben tek sahnede üzerinden yorumlamıyorum ki. Genel olarak söylüyorum. Ütopyada da pota zamanı bi ton hareketler çekmiştir. Ben yüzyüze konuşmalı halleriyle tvde konuşmalı hallerini karşılaştiriyorum. 7/24 bu kadar göze batan karakter değil. Sabahtan akşama uyuyup, ahır saatinde konuşurdu. Geri kalan zamanda ya polatı konuşurlardı ya da şuraya şunu yapalım derlerdi. Hiç bişey bile olmasa tuncikler saldırır eğlenceli gösterirlerdi.
Semih oyuncu zaten Atacan.+1 Kim bu adam? Yani şarkıcı mı, oyuncu mu? Ne biliyim showman mi? Hiçbir vasfı yok Acun'un ekibi böyle çıkartıp şişiriyor sonra ortadan kayboluyorlar, mesela Taner vardı bir zamanlar nerde şimdi? İnsan sinir oluyor.
Turabiye nihat dogana katlanmis survivor izleyicisi bunu da şişirirsemih kim ayollll elin çapulcularınıda başımıza yıldız diye çıkarıyorlar sonra kendilerini birşey sanıyorlar
ayy vlla erkekler hep kadınlara neden öküz seviyorsunuz diye soruyor ama erkekler bizden farklı değil onlarda hemcinslerinden öküz olanları seçiyor hadi biz neysede onlara ne oluyor acabaTurabiye nihat dogana katlanmis survivor izleyicisi bunu da şişirir
Semihciler çıldıracak)))ayy vlla erkekler hep kadınlara neden öküz seviyorsunuz diye soruyor ama erkekler bizden farklı değil onlarda hemcinslerinden öküz olanları seçiyor hadi biz neysede onlara ne oluyor acaba
+1 Kim bu adam? Yani şarkıcı mı, oyuncu mu? Ne biliyim showman mi? Hiçbir vasfı yok Acun'un ekibi böyle çıkartıp şişiriyor sonra ortadan kayboluyorlar, mesela Taner vardı bir zamanlar nerde şimdi? İnsan sinir oluyor.
İnsanı tanımadan yorum yapmak böyle birşeyayy vlla erkekler hep kadınlara neden öküz seviyorsunuz diye soruyor ama erkekler bizden farklı değil onlarda hemcinslerinden öküz olanları seçiyor hadi biz neysede onlara ne oluyor acaba
O görüntüde ne vardı kk çarpıtmışlardıBu adam benim gozumde Utopyada ki o goruntusunden sonra bitmisti zaten iyi bi yazi olmus
Beyazsoy ütopya gibi 7/24 yayınlanan bir yerde Semihi kötü göstermeye çalışanlar survivorda mı gösteremeyecek.Adamlar ütopyanın finalinde Semihi beceriksiz ve kötü bir adam olarak göstermişlerdi survivorda hayli haylisini yapar.Acun Semihi ve fanlarını sevmiyor hatırlasana tt olmuştu bayağıBir çok sahne anlatırım gizem ile konusrken ben demesi gibi tonlarca sahne var. ZAten insan bir bütün kişiliği hep aynı devam bir olayda neyse ön olayda da aynısıdır yoksa psikoloji bilimi çöker.. Utopyoda iki tarafta birbirinin altını oyuyordu ve bu davranışları kısmen anlaşıyordu zaten o zaman sosyolojik analiz yapmış iki kitleyi desteklerinin kültürel bölünmeden kaynakladığını yazmıştım.. Burda böyle bir bölünme olmadığı için ve biraz utopyo gazıyla abartılı davranışları semini montajsız ortaya koyuyor..
Acun işi gücü bırakıp niye semini kötü göstermeye çalışıyor ve maden öyle Semih niye ikinci kez acunun yarışmasına katılır..İnsanı tanımadan yorum yapmak böyle birşey
Semih zaten oyuncu ütopyada 10 ay boyunca fenomen bir isim olarak dolaştı.Tanımamanız nasıl olur anlamadım
O görüntüde ne vardı kk çarpıtmışlardı
Beyazsoy ütopya gibi 7/24 yayınlanan bir yerde Semihi kötü göstermeye çalışanlar survivorda mı gösteremeyecek.Adamlar ütopyanın finalinde Semihi beceriksiz ve kötü bir adam olarak göstermişlerdi survivorda hayli haylisini yapar.Acun Semihi ve fanlarını sevmiyor hatırlasana tt olmuştu bayağı
Yav he heAcun işi gücü bırakıp niye semini kötü göstermeye çalışıyor ve maden öyle Semih niye ikinci kez acunun yarışmasına katılır..
Semihin yaptıkları ortada illa taraf tutacağım diye sosyolojik olarak bana yakın diye oyun oynayan birini savunmam.. Semih en iyi tabirle kendini beğenmiş biri.. Daha tanıtımlarda kimseyi girmemesine rağmen beyin ameliyatı yapacağım diyor.. Belki iyi insanlar çıkacak onlara neden beyin ameliyatı yapmayı düşünüyorsun bu bile semihin kurduğu oyunu gösteriyor.
Ayrıca birinci olunca şehitlere yazınlan şiiri okuyarak pirim yapmaya çalışması atfedilir gibi degil
ayy ne oyuncusu ayoll figuranlık yaptıysa oyuncumu olunuyormuş bir şarkı klibinde oynamış zaten acuna göre reklam filminde şarkı klibinde oynayanlar yada bir yarışmaya katılanlar ünlü oluyorİnsanı tanımadan yorum yapmak böyle birşey
Semih zaten oyuncu ütopyada 10 ay boyunca fenomen bir isim olarak dolaştı.Tanımamanız nasıl olur anlamadım
O görüntüde ne vardı kk çarpıtmışlardı
Beyazsoy ütopya gibi 7/24 yayınlanan bir yerde Semihi kötü göstermeye çalışanlar survivorda mı gösteremeyecek.Adamlar ütopyanın finalinde Semihi beceriksiz ve kötü bir adam olarak göstermişlerdi survivorda hayli haylisini yapar.Acun Semihi ve fanlarını sevmiyor hatırlasana tt olmuştu bayağı
Radyo ve Sinema bölümü mezunuayy ne oyuncusu ayoll figuranlık yaptıysa oyuncumu olunuyormuş bir şarkı klibinde oynamış zaten acuna göre reklam filminde şarkı klibinde oynayanlar yada bir yarışmaya katılanlar ünlü oluyor
acun beyin ünlü anlayışı şu televizyonda görünsün yetiyor bende bu yaz yayla şenliklerinde kameraya el sallayacam acun bey ünlüler gurubuna seneye benide alır televizyonda görünmüş oluyorum sonucta