- Reaksiyon puanı
- 67,875
- Puanı
- 1,060
Evet ablam Sen ne sandın .ss@serhatt hesaba bakınca anladım ay bu öğretmendeki oğlanmış ya
Evet ablam Sen ne sandın .ss@serhatt hesaba bakınca anladım ay bu öğretmendeki oğlanmış ya
sensiz gerçekleşen yetenekler bunlar
Ben olmazsam sen bir hiçsinsensiz gerçekleşen yetenekler bunlar
Maşallahı var
Senolunca da değişen bişey yokBen olmazsam sen bir hiçsin
Maşallahı var
Cemiyet hayatında siliktin, seni ben VAR ETTİMSenolunca da değişen bişey yok
Ay duysun o kimmişDimii takibe aldım emre duymasın
Magazinel takılmayı sevmediğimi biliyorsunCemiyet hayatında siliktin, seni ben VAR ETTİM
Ay duysun o kimmiş
YALI sahibi ünlü bir iş insanı olarak bu olaylara katlanmaya mecbursunMagazinel takılmayı sevmediğimi biliyorsun
Hayatta kalmak için zengin olmam demek magazinsel olaylara katılmamı gerektirmıyor Cemiyet dediğin cibiliyetini sevdiğim iki yüzlülerle doluYALI sahibi ünlü bir iş insanı olarak bu olaylara katlanmaya mecbursun
Hayatım evinde de bir sürü iki yüzlü var ikimizin dışında Başta @xemrexxxHayatta kalmak için zengin olmam demek magazinsel olaylara katılmamı gerektirmıyor Cemiyet dediğin cibiliyetini sevdiğim iki yüzlülerle dolu
Bnm yalım ayrıHayatım evinde de bir sürü iki yüzlü var ikimizin dışında Başta @xemrexxx
Müştemilatım demek istedin heralde @ForumdashBnm yalım ayrı
Tabisi de hayır bnm soyum Fransız sarayına dayanıyor. SsMüştemilatım demek istedin heralde @Forumdash
Hahahahah ayol ne fransızı varoş mahallelerine dayandığını cümle alem biliyor @alperuz @Forumdash @AngelicaTabisi de hayır bnm soyum Fransız sarayına dayanıyor. Ss
Kenar mahalledekileri sömuruyordur ne de olsa fransız soyundan gelme @xemrexxxHahahahah ayol ne fransızı varoş mahallelerine dayandığını cümle alem biliyor @alperuz @Forumdash @Angelica