Ettim şikayet görsün hanyayı konyayı @sokak sanati
Konularına bir daha yorum yazmam
Ettim şikayet görsün hanyayı konyayı @sokak sanati
Üf saçmalama be aramızdaki samimiyeti gidip şikayet edecek değilimKonularına bir daha yorum yazmam
Üf saçmalama be aramızdaki samimiyeti gidip şikayet edecek değilim
Ayol adamın on parmağında on marifet sizin ne meziyetiniz var
@Çiğdem @xemrexxx @alperuz @eskici @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Özgür @Sherlock @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @dreamy @mrt-06 @sokak sanati @Ahmed @Hachiko @The_Erinch @Forumdash @Yiğitt @Turkuazz @ozmoturk
Ne affetmesi be saçmaladın yine .ssTamam seni affettim.
Güzel kalbin yeter ablamHiçç bir meziyetimm yok
Güzel kalbin yeter ablam
Yakışıklı biri ama iki tıngırdatıyor diye yetenekli mi oluyor be.Ayol adamın on parmağında on marifet sizin ne meziyetiniz var
@Çiğdem @xemrexxx @alperuz @eskici @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Özgür @Sherlock @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @dreamy @mrt-06 @sokak sanati @Ahmed @Hachiko @The_Erinch @Forumdash @Yiğitt @Turkuazz @ozmoturk
E kolaysa sende tıngırdat .ssYakışıklı biri ama iki tıngırdatıyor diye yetenekli mi oluyor be.
Aynen ablamSağol kuzummm bir o var işte kırsalarda maşAllah çok güçlü dim dik ayakta duruyor
Tıngırdatmadığımı nerden çıkardın.E kolaysa sende tıngırdat .ss
İlla ki bilirdim be .ssTıngırdatmadığımı nerden çıkardın.
Gitar değil ama bağlama çalabiliyorum çok az. Bak bilmiyormuşsun.İlla ki bilirdim be .ss
Niye sakladın Suç sende .ssGitar değil ama bağlama çalabiliyorum çok az. Bak bilmiyormuşsun.
Saklanacak bir şeyi yok demek ki bahsi geçmemiş. Durduk yere kendimi mi öveyim.Niye sakladın Suç sende .ss
Öv ne var bundaSaklanacak bir şeyi yok demek ki bahsi geçmemiş. Durduk yere kendimi mi öveyim.
Pek sevmem kendimi durduk yere övmeyi.Öv ne var bunda
Bunun profiline bakıyorum ara sıra.