o değilde hadi etiketlemedin bari küstüm falan hikayesini söylemeB12 vurmuş olabilir tekrardan.
o değilde hadi etiketlemedin bari küstüm falan hikayesini söylemeB12 vurmuş olabilir tekrardan.
çok başarılı olmuş ayrıca Eurovisiondan itibaren çok başarılı bulduğum şarkıcıdır
Helena görmeyeli baya tatli olmus.Sarki da öyle tabi.
İsveç'in eurovision şarkılarını seçtiği melodifestivalen'e katılmış ama eurovisiona gidememişti.Bu şarkı da fena değil de öyle kasıp kavuracak bir şarkı da değil.
Dediğim melodifestivalendeki eurovision için planlanan şarkı daha güzeldi bence.
Şarkı çok güzelmiş çok beğendimm
klip harika zaten dün ucundan az bişey izlemiştimo ani kıvrımları ağır çekimle izleyince dahada hoş oluyor nakarattta muhteşem
yalnız at kestanesi bioten reklamı şarkınında klibinde tüm havasını öldürmüş @Dosi
Klibin ingilizcesi eklendiBi ara çok kilo almıştı 3 çocuklu anne gibi gözüküyordu.Biraz toparlamış şimdi...
etiketlemen olmadı bir türlü bu yönteme basvurdum
ingilizce olan ikinci klibe bak orda sampuan yokŞarkı güzelde klibi beğenmedim şampuan reklamı gibi olmuş
@Dosi MS'ye bu kadınla katılsana ben bu kadını çok severim
yabancı şarkı yarışmasında kötü şarkısına bile tur atlattıkKlibin ingilizcesi eklendi
@sokak sanati @OzaN @tolgab @MayısKralı @xemrexxx @FaJi
@eskici
etiketlemen olmadı bir türlü bu yönteme basvurdumZayn ile ilgili mesajındı
Yunancami ingilizcemi hangisini ayarlasin?yabancı şarkı yarışmasında kötü şarkısına bile tur atlattıkoysa bu şarkı muhteşem hayde haydee @Harunnn60 gelecek yıl liderlik geliyor bu şarkıyla
farketmez ikisindede helena dansetmiyormu nasıl olsaYunancami ingilizcemi hangisini ayarlasin?
birinde sampuan reklami var ve yunanca. biride sadece Helena ve danslari olan ingilizcefarketmez ikisindede helena dansetmiyormu nasıl olsa
evet şampuanlı olmamış gibi ingilizcesi daha iyi olurbirinde sampuan reklami var ve yunanca. biride sadece Helena ve danslari olan ingilizce
@Harunnn60 ingilizcesini seneye reserv et ama yaza denk getirme ben sonuna kadar kalamiyorum :S
Klibin ingilizcesi eklendi
@sokak sanati @OzaN @tolgab @MayısKralı @xemrexxx @FaJi
@eskici
etiketlemen olmadı bir türlü bu yönteme basvurdumZayn ile ilgili mesajındı
bir helena hayranı daha kazandık @Dosiİngilizce versiyonunu şimdi dinledim oda çok güzel olmuş ya
o zaten bizdendirihanna fazlamı şişmiş yoksa banamı öyle geldi@sokak sanati ile yarışması kıza yaramadı @EFE UYSAL ın noyanına dönmüş
bir helena hayranı daha kazandık @Dosi
Evet seneye yazın başlatmayacağım şubat-mart gibi olur bu sene diğer programla çok yüklenince bunu geri çektim bir yandan iyi oldu tabi tek etkinlik şuan bubirinde sampuan reklami var ve yunanca. biride sadece Helena ve danslari olan ingilizce
@Harunnn60 ingilizcesini seneye reserv et ama yaza denk getirme ben sonuna kadar kalamiyorum :S
bizim işte şaibe olmaz herkes hür iradesiyle gelip kaliteye oyunu basıp gidiyorEvet seneye yazın başlatmayacağım şubat-mart gibi olur bu sene diğer programla çok yüklenince bunu geri çektim bir yandan iyi oldu tabi tek etkinlik şuan bu
@destere haha sen sus bakayımŞaibeli oylarla ile atlatıyorsun tur
la şuna bak kadın 35 yaşında ama mihrap yerinde senin @Çiğdme- 26 (gerçeği 28) yaşında çökmüşklip harika zaten dün ucundan az bişey izlemiştimo ani kıvrımları ağır çekimle izleyince dahada hoş oluyor nakarattta muhteşem
yalnız at kestanesi bioten reklamı şarkınında klibinde tüm havasını öldürmüş @Dosi
fındık insanı çökertiyor @Çiğdem- in kabahati yokla şuna bak kadın 35 yaşında ama mihrap yerinde senin @Çiğdme- 26 (gerçeği 28) yaşında çökmüş
la şuna bak kadın 35 yaşında ama mihrap yerinde senin @Çiğdme- 26 (gerçeği 28) yaşında çökmüş
hhahah aa hadi oradan bee sizsiniz çökmüş ben hepinizi gömerim üstünede oynarımfındık insanı çökertiyor @Çiğdem- in kabahati yokoysa helena isveç yaylalarında bulduğu ren geyiklerine çullanıyor ren geyiğinin gençleştiren bir etkisi var
cadolozluktan yaşarsın hephhahah aa hadi oradan bee sizsiniz çökmüş ben hepinizi gömerim üstünede oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?