Helena Paparizou - Haide

çok başarılı olmuş ayrıca Eurovisiondan itibaren çok başarılı bulduğum şarkıcıdır

Helena görmeyeli baya tatli olmus.
Sarki da öyle tabi.

Şarkı çok güzelmiş çok beğendimm

Bi ara çok kilo almıştı 3 çocuklu anne gibi gözüküyordu.
Biraz toparlamış şimdi...
Klibin ingilizcesi eklendi
@sokak sanati @OzaN @tolgab @MayısKralı @xemrexxx @FaJi

@eskici

etiketlemen olmadı bir türlü bu yönteme basvurdum
Zayn ile ilgili mesajındı

Son düzenleme:
Şarkı güzelde klibi beğenmedim şampuan reklamı gibi olmuş

@Dosi MS'ye bu kadınla katılsana ben bu kadını çok severim

Şarkı güzelde klibi beğenmedim şampuan reklamı gibi olmuş

@Dosi MS'ye bu kadınla katılsana ben bu kadını çok severim
ingilizce olan ikinci klibe bak orda sampuan yok

ben zaten yarissaydim ya Helena yada Zerrin Özerle katilacaktim ama düsünmüyorum

birinde sampuan reklami var ve yunanca. biride sadece Helena ve danslari olan ingilizce
@Harunnn60 ingilizcesini seneye reserv et ama yaza denk getirme ben sonuna kadar kalamiyorum :S
evet şampuanlı olmamış gibi ingilizcesi daha iyi olur
benim için sonuç değişmesede belki diğer jüriler şampuandan kepek kapabilir onlarıda düşünmek lazım

birinde sampuan reklami var ve yunanca. biride sadece Helena ve danslari olan ingilizce
@Harunnn60 ingilizcesini seneye reserv et ama yaza denk getirme ben sonuna kadar kalamiyorum :S
Evet seneye yazın başlatmayacağım şubat-mart gibi olur bu sene diğer programla çok yüklenince bunu geri çektim bir yandan iyi oldu tabi tek etkinlik şuan bu

@destere haha sen sus bakayım
Şaibeli oylarla ile atlatıyorsun tur

bizim işte şaibe olmaz herkes hür iradesiyle gelip kaliteye oyunu basıp gidiyor

ama şöyle bişey var kendi seçtiğin kötü şarkıların elenmesi hoşuna gitmemiş tabi
bu konuda rahatsızlık duyduğun için seni anlayışla karşılıyoruz lady gaga

la şuna bak kadın 35 yaşında ama mihrap yerinde senin @Çiğdme- 26 (gerçeği 28) yaşında çökmüş

la şuna bak kadın 35 yaşında ama mihrap yerinde senin @Çiğdme- 26 (gerçeği 28) yaşında çökmüş
fındık insanı çökertiyor @Çiğdem- in kabahati yok
oysa helena isveç yaylalarında bulduğu ren geyiklerine çullanıyor ren geyiğinin gençleştiren bir etkisi var