Helena Paparizou - Haide

çok başarılı olmuş ayrıca Eurovisiondan itibaren çok başarılı bulduğum şarkıcıdır:D

Helena görmeyeli baya tatli olmus. :D Sarki da öyle tabi. :A

İsveç'in eurovision şarkılarını seçtiği melodifestivalen'e katılmış ama eurovisiona gidememişti. :) Bu şarkı da fena değil de öyle kasıp kavuracak bir şarkı da değil. :D
Dediğim melodifestivalendeki eurovision için planlanan şarkı daha güzeldi bence. :D

Şarkı çok güzelmiş çok beğendimm :Z

klip harika zaten dün ucundan az bişey izlemiştim :) o ani kıvrımları ağır çekimle izleyince dahada hoş oluyor nakarattta muhteşem :)
yalnız at kestanesi bioten reklamı şarkınında klibinde tüm havasını öldürmüş @Dosi :)

Bi ara çok kilo almıştı 3 çocuklu anne gibi gözüküyordu. :F Biraz toparlamış şimdi...
Klibin ingilizcesi eklendi
@sokak sanati @OzaN @tolgab @MayısKralı @xemrexxx @FaJi :)
@eskici :D

etiketlemen olmadı bir türlü bu yönteme basvurdum :F Zayn ile ilgili mesajındı :A

Son düzenleme:
Şarkı güzelde klibi beğenmedim şampuan reklamı gibi olmuş :F

@Dosi MS'ye bu kadınla katılsana ben bu kadını çok severim :X

birinde sampuan reklami var ve yunanca. biride sadece Helena ve danslari olan ingilizce
@Harunnn60 ingilizcesini seneye reserv et ama yaza denk getirme ben sonuna kadar kalamiyorum :S
evet şampuanlı olmamış gibi ingilizcesi daha iyi olur:) benim için sonuç değişmesede belki diğer jüriler şampuandan kepek kapabilir onlarıda düşünmek lazım :)

rihanna fazlamı şişmiş yoksa banamı öyle geldi :) @sokak sanati ile yarışması kıza yaramadı @EFE UYSAL ın noyanına dönmüş :)
rihanna-aldigi-kilolarla-sosyal-medyanin-diline-9688183_1520_m.jpg

İngilizce versiyonunu şimdi dinledim oda çok güzel olmuş ya:D
bir helena hayranı daha kazandık @Dosi :)

birinde sampuan reklami var ve yunanca. biride sadece Helena ve danslari olan ingilizce
@Harunnn60 ingilizcesini seneye reserv et ama yaza denk getirme ben sonuna kadar kalamiyorum :S
Evet seneye yazın başlatmayacağım şubat-mart gibi olur bu sene diğer programla çok yüklenince bunu geri çektim bir yandan iyi oldu tabi tek etkinlik şuan bu :A

@destere haha sen sus bakayım :F Şaibeli oylarla ile atlatıyorsun tur :F

Evet seneye yazın başlatmayacağım şubat-mart gibi olur bu sene diğer programla çok yüklenince bunu geri çektim bir yandan iyi oldu tabi tek etkinlik şuan bu :A

@destere haha sen sus bakayım :F Şaibeli oylarla ile atlatıyorsun tur :F
bizim işte şaibe olmaz herkes hür iradesiyle gelip kaliteye oyunu basıp gidiyor :)
ama şöyle bişey var kendi seçtiğin kötü şarkıların elenmesi hoşuna gitmemiş tabi :) bu konuda rahatsızlık duyduğun için seni anlayışla karşılıyoruz lady gaga :)

klip harika zaten dün ucundan az bişey izlemiştim :) o ani kıvrımları ağır çekimle izleyince dahada hoş oluyor nakarattta muhteşem :)
yalnız at kestanesi bioten reklamı şarkınında klibinde tüm havasını öldürmüş @Dosi :)
la şuna bak kadın 35 yaşında ama mihrap yerinde senin @Çiğdme- 26 (gerçeği 28) yaşında çökmüş:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi