Helena Paparizou - Haide

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,412
Puanı
1,060
İsveç'te doğup büyüyen ama Acun Ilıcan'ın projesi Sky Tv' deki O ses Yunanistan programında jürilik yapmak için şimdilik Yunanistan'a yerleşen 35 yaşındaki Helena Paparizou'nun merakla beklenen Haide şarkısının klibi çıktı.
İste yaza damga vuracak o şarkı :

ve ingilice versionu

Son düzenleme:
çok başarılı olmuş ayrıca Eurovisiondan itibaren çok başarılı bulduğum şarkıcıdır:D

nakaratta Haide Haide şeklinde başlaması çok uyumlu olmuş jenerikle:)
bunun farkli versiyonlari var galiba. İngilizceside yayinlanirsa eklerim :)
benim burdaki hemşerim :A kendisi ile yüzyüze konuşmuşluğum var. Çok sempatik birisi :)

İsveç'in eurovision şarkılarını seçtiği melodifestivalen'e katılmış ama eurovisiona gidememişti. :) Bu şarkı da fena değil de öyle kasıp kavuracak bir şarkı da değil. :D
Dediğim melodifestivalendeki eurovision için planlanan şarkı daha güzeldi bence. :D

İsveç'te doğup büyüyen ama Acun Ilıcan'ın projesi Sky Tv' deki O ses Yunanistan programında jürilik yapmak için şimdilik Yunanistan'a yerleşen 35 yaşındaki Helena Paparizou'nun merakla beklenen Haide şarkısının klibi çıktı.
İste yaza damga vuracak o şarkı :

klip harika zaten dün ucundan az bişey izlemiştim :) o ani kıvrımları ağır çekimle izleyince dahada hoş oluyor nakarattta muhteşem :)
yalnız at kestanesi bioten reklamı şarkınında klibinde tüm havasını öldürmüş @Dosi :)

:F

Öyle biraz nazımı çek:unamused:.Gittin Sıla dedin sonra bi etiketlere bakmamalar filan. :A
tüm etiketlere baktım özellikle lady gaganın etiketi kaçırmayayım dedim ama hiçbiryere etiketlememişsin beni :)sonrada küstüm falan ne küstümü madem küsme durumu var ben senden önce küsmeliydim :)