Hekimoğlu - Yeni Sezon Fragmanı | Kanal D

Menajerimi Ara salı olur da, inşallah Feris ve İpek arasında kalırsın. :A
Zaten öyle olma ihtimali yüksek gibi ama niye arada kalayım ki ikisini de izlerim. :Z Bu mesaja güldürdün atan @Özgür de çatlayıverir. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and alperuz
Geçen hafta netten eski bölümleri izlemeye başladım, karşısında güçlü bir rakibi olmazsa ikinci sezon TV'ye geçerim. Umarım reytingleri çakılmaz :F :F

Hepiniz izliyor musunuz bilmiyorum ama alıntılayayım dedim. :A Kaan Yıldırım'ın köpeği olmasa Timuçin ve Ebru'dan foto göreceğimiz yok. :A

20200811_234452.jpg

20200811_234447.jpg

İlk başta House MD dizisinin Türkiye uyarlamasını asla izlemem dediğim diziyi (ilk sezonuna biraz bakmıştım ve uyarlanamayacağını düşünüyordum) 2 haftadır gündüz tekrarlarından sevmeye başladım. :Z Fragman da güzel görünüyor. :A

Kaan Yıldırım çok bronzlaşmış. :A Belçim’i de başta Ekin Türkmen’e benzettim o saçlarla. :A
Çok değişik geldi. Bakalım hocamızı neler bekliyor? :Z
Pek bir şey anlaşılmıyor. Yenisi gelsin :A

Zeynep'in Ateş'i bırakması için getirilmiştir eski eş :A
Menajerimi Ara salı olur da, inşallah Feris ve İpek arasında kalırsın. :A
Ebru Özkan çok güzel bir varlık. 😍
Geçen hafta netten eski bölümleri izlemeye başladım, karşısında güçlü bir rakibi olmazsa ikinci sezon TV'ye geçerim. Umarım reytingleri çakılmaz :F :F

Pek iddialı bir tanıtım olmamış, daha iyi bir tanıtım olabilirdi. Yeni sezon fragmanı ilgi çekici olacak ki izleyici görüp de ''14-15 bölümü izleyip yetişeyim'' diziye düşüncesine girebilsin. Bu tanıtımla kendi izleyicisi bile o düşüncede olamaz. Bekliyoruz yeni sezonu bakalım.