Zaten öyle olma ihtimali yüksek gibi ama niye arada kalayım ki ikisini de izlerim. Bu mesaja güldürdün atan @Özgür de çatlayıverir.Menajerimi Ara salı olur da, inşallah Feris ve İpek arasında kalırsın.
Zaten öyle olma ihtimali yüksek gibi ama niye arada kalayım ki ikisini de izlerim. Bu mesaja güldürdün atan @Özgür de çatlayıverir.Menajerimi Ara salı olur da, inşallah Feris ve İpek arasında kalırsın.
ÖzledikBu sezon da salı günleri gerçek K A D I N izlemeye devam. @Özgür @Dosi @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 90903
Ekli dosyayı görüntüle 90902
Salı gününün kadını diyemeyeceksin artık.Zaten öyle olma ihtimali yüksek gibi ama niye arada kalayım ki ikisini de izlerim. Bu mesaja güldürdün atan @Özgür de çatlayıverir.
Yoo gayet de derim hatta ikisine birden derim önce yayın tarihi açıklansın da.Salı gününün kadını diyemeyeceksin artık.
İlk başta House MD dizisinin Türkiye uyarlamasını asla izlemem dediğim diziyi (ilk sezonuna biraz bakmıştım ve uyarlanamayacağını düşünüyordum) 2 haftadır gündüz tekrarlarından sevmeye başladım. Fragman da güzel görünüyor.
Kaan Yıldırım çok bronzlaşmış. Belçim’i de başta Ekin Türkmen’e benzettim o saçlarla.
Çok değişik geldi. Bakalım hocamızı neler bekliyor?
Pek bir şey anlaşılmıyor. Yenisi gelsin
Zeynep'in Ateş'i bırakması için getirilmiştir eski eş
Menajerimi Ara salı olur da, inşallah Feris ve İpek arasında kalırsın.
Ebru Özkan çok güzel bir varlık. 😍
Geçen hafta netten eski bölümleri izlemeye başladım, karşısında güçlü bir rakibi olmazsa ikinci sezon TV'ye geçerim. Umarım reytingleri çakılmaz