Zaten öyle olma ihtimali yüksek gibi ama niye arada kalayım ki ikisini de izlerim.Menajerimi Ara salı olur da, inşallah Feris ve İpek arasında kalırsın.![]()
Zaten öyle olma ihtimali yüksek gibi ama niye arada kalayım ki ikisini de izlerim.Menajerimi Ara salı olur da, inşallah Feris ve İpek arasında kalırsın.![]()
ÖzledikBu sezon da salı günleri gerçek K A D I N izlemeye devam.@Özgür @Dosi @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 90903
Ekli dosyayı görüntüle 90902
Salı gününün kadını diyemeyeceksin artık.Zaten öyle olma ihtimali yüksek gibi ama niye arada kalayım ki ikisini de izlerim.Bu mesaja güldürdün atan @Özgür de çatlayıverir.
![]()
Yoo gayet de derim hatta ikisine birden derim önce yayın tarihi açıklansın da.Salı gününün kadını diyemeyeceksin artık.![]()
İlk başta House MD dizisinin Türkiye uyarlamasını asla izlemem dediğim diziyi (ilk sezonuna biraz bakmıştım ve uyarlanamayacağını düşünüyordum) 2 haftadır gündüz tekrarlarından sevmeye başladım.Fragman da güzel görünüyor.
Kaan Yıldırım çok bronzlaşmış.Belçim’i de başta Ekin Türkmen’e benzettim o saçlarla.
![]()
Çok değişik geldi. Bakalım hocamızı neler bekliyor?![]()
Pek bir şey anlaşılmıyor. Yenisi gelsin
Zeynep'in Ateş'i bırakması için getirilmiştir eski eş![]()
Menajerimi Ara salı olur da, inşallah Feris ve İpek arasında kalırsın.![]()
Ebru Özkan çok güzel bir varlık. 😍
Geçen hafta netten eski bölümleri izlemeye başladım, karşısında güçlü bir rakibi olmazsa ikinci sezon TV'ye geçerim. Umarım reytingleri çakılmaz![]()
![]()