Kanal D Hekimoğlu - Dizi Yorumları

Evet bitirmiştim. Keşke fırsatım olsa yine izlesem

O zaman onun için izle

Reactions: blacklion
Her salı akşamı nezleyim ayagına yat. Burnunu silme numrasıyla salyanı silersin

Reactions: blacklion
İnş diyen bir ecünnü şarkıcı vardı
@xemrexxx @Forumdash

Sen ve @Çiğdem'de ikide bir beni başka kişilerle kıyaslıyorsunuz.
Ben aşık oldum vuruldum çocuğa ya... Bunların genetiği sağlam yalnız abisi de hiç fena değil.
Ne kıyası sen bi üst sürümüsün
O 'sun demedim hem @xemrexxx gibi
mesela "xemrexxx gibi" dedim kendimi onla kıyaslamadım benzetme/çağrışım yaptım
@Çiğdem

Kaç zamandır yazacağım unutuyorum.
Diziyi takip ediyorum. İlk izlediğim sahne YouTube'de Hekimoğlu ile Zeynep'in şu güzellikle ilgili sahnesiydi ve beğenmemiştim. Sonra bir gece tekrarını izledim Tv'den ve baya beğendim. İkinci bölümüde gece tekrarlardan izledim

Artık düzenli izlerim diziyi. Seviyorum zaten bu tarz dizileri

daha canlı fragman bekliyorum. Bebek çok kücük oldugu için oyunculugunu sergileyememiş
İnsan ağlarken çeker

BZÇ gibi laf atar durursun T:

Reactions: Aserat and Dosi
dr. house dizisinin olduğu gibi alınıp Türk dizisi haline çevrilmiş formu...biz neden bu kadar taklitçiyiz anlamıyorum..kendimize özgü yeni birseyler uretmek yerine hep bi taklit...hiç beğenmedim...

İlk bölümü çok beğendim de henüz 2 ve 3. bölümleri de izleyemedim. Sanırım biraz biriktirip peş peşe izleyeceğim, bu sıralar Ezel'e başladım ona yoğunlaşacağım gibi.

Reactions: Bully
İlk bölümü çok beğendim de henüz 2 ve 3. bölümleri de izleyemedim. Sanırım biraz biriktirip peş peşe izleyeceğim, bu sıralar Ezel'e başladım ona yoğunlaşacağım gibi.
Ay sen erteleyince sıkıntı oluyor, umarım devam edersin
Yoksa @Billy Kane ile mi karıştırdım

Kanal D'nın yüzü güldü güzel oldu

Oo Ezel'e geç bile kalmışsın, süper seçim
Kuzey Güney'i de izle muhakkak

Doğru hatırlıyorsun, erteleyince birikiyor ve başlamıyorum. Haftaya falan bir hafta izin almayı düşünüyorum inşallah, o sırada toparlayacağım işlerimi.

Kuzey Güney de bu yıl ki listemde. Bu arada Atiye'yi izledin mi, onun yorumunu bekliyorum senden?

Reactions: Bully
Doğru hatırladığımı biliyorum, seni denemiştim.
Hadi bakalım al iznini takılalım biraz

İzledim tabii ki, yorumlayacağım en kısa zamanda
Sırasını bekliyor

Reactions: Yiğitt