- Reaksiyon puanı
- 67,669
- Puanı
- 1,060
Favori parlak çiftimBunlar kim .ss
Bu ne biçim poz? @Forumdash
Favori parlak çiftimBunlar kim .ss
Bu ne biçim poz? @Forumdash
Kız yok orada kör müsün 😱Bunlar kim dediğin resimdeki kız
Sen izledin mi bakim? Yorum yaptın mı? Bildirimlere bakamadım hala senden bi bildirim bekliyorum
Sen Kaan-Hazal fotoğrafından @kerem de Kaan-Aytaç'tan bahsediyor önce birbirinizi anlasanız.Bunlar kim dediğin resimdeki kız
Sen izledin mi bakim? Yorum yaptın mı? Bildirimlere bakamadım hala senden bi bildirim bekliyorum
kılıf yok zatenBunaklığına kılıf arama
Neyse de avatarın çok kötü Alakasız posta alakasız cevap
Ay bunu diyen 3. kişisin nesi varmışNeyse de avatarın çok kötü Alakasız posta alakasız cevap
Hafta sonu hallederim yoğunum bu aralar.Bunlar kim dediğin resimdeki kız
Çok çirkinler.Favori parlak çiftim
Tanışması değl yamuşması Yanılgı anlamında esnettim kelimeyi (göz yanılması)Hafta sonu hallederim yoğunum bu aralar.
Göz tanışması ne ya.
Çok çirkinler.
Değişmişin ama Bence tek kişiydimAy bunu diyen 3. kişisin nesi varmış
Su telefonun klavyesi sinirlerimi bozup bozup duruyor ayarlariyla ugrasmam lazim yine. Notebook'a gectim.Tanışması değl yamuşması Yanılgı anlamında esnettim kelimeyi (göz yanılması)
Ben iki gün daha beklerim sorun değil Ama bana dolu dolu kinle gelme
Galip Derviş severmiydin? Seversen onu da seversin Sen de izlemeden merdiven altı yaptın o yuzden tedirginimSu telefonun klavyesi sinirlerimi bozup bpzup duruyor ayarlariyla ugrasmam lazim yine. Notebook'a gectim.
Sen dizi cok iyi dedin, beklentim büyük.
Yok izlemedim o diziyi ben, bir türlü firsat olmamisti izlemeye.Galip Derviş severmiydin? Seversen onu da seversin Sen de izlemeden merdiven altı yaptın o yuzden tedirginim
bu da çok iyi ama Zaten Timuçin-Okan-Ebru ilişkisi birebir yansıtılmış Sadece stajyerlerde o etkiyi alamadım nedenseYok izlemedim o diziyi ben, bir türlü firsat olmamisti izlemeye.
House'u izlemistim cünkü, iyi uyarlamislar mi bakacagim. Karga Seven de neyin nesidir neyin fesidir bilinmez. Medyapim uyarlasaymis keske bu diziyi.
Stajyer değil uzman doktor üçü de.bu da çok iyi ama Zaten Timuçin-Okan-Ebru ilişkisi birebir yansıtılmış Sadece stajyerlerde o etkiyi alamadım nedense
Bizdekiler stajyer gibi ama ayak işlerine bakıyorlar gibi.Stajyer değil uzman doktor üçü de.
hoşt sensin çirkinHafta sonu hallederim yoğunum bu aralar.
Göz tanışması ne ya.
Çok çirkinler.
Değişmemin seninle bi alakası yokDeğişmişin ama Bence tek kişiydim