'Hekimoğlu' 1 Yaşında!

Yalnız isimlere bak Berkun Oya, Taylan kardeşler falan. :A
Olabilir ama sonuçta Hekimoğlundan bahsediyoruz yine. House M.D yazıyor. Benim dikkat çekmek istediğim olay şuydu ki sırf ismi Hekimoğlu diye kalitesiz olacak gibisinden yorumların olduğu.

Dizi hem doğru uyarlama hem de iyi oyuncular ile bütünleşince ortaya güzel bir iş çıktı.
Timuçin Esen açıkçası dizide en parlayanı.
Diğer oyuncular belirli bölümlerde parlarken Timuçin Esen her bölüm öyle bir oynuyor ki, tavırları, mimikleri falan arada baya güldürüyor :bhr:
Çay içişi, alaycı konuşması, tantuni, o doktor dizisi, İpek'ten saklanması dizide klasikleşmiş durumlar.
Aynen muhtemelen Berkun Oya yazsa 10 bölüm olmadan biterdi. Kötü bir senarist değil ama TV işleri tutmuyor o yüzden böyle güzel oldu. :A

Olabilir ama sonuçta Hekimoğlundan bahsediyoruz yine. House M.D yazıyor. Benim dikkat çekmek istediğim olay şuydu ki sırf ismi Hekimoğlu diye kalitesiz olacak gibisinden yorumların olduğu.
Yok sana demedim zaten o mesajdan bağımsız olarak dikkatimi çekti. :A

• Beğendim
Reactions: Hazem and Dosi
Türk işi House derken bunu diyordum adam resmen bambaşka bir karakter yarattı ve bu rolü oynayacak kişi sayısı Türkiye'de o kadar az ki. Benim aklıma tek Erdal Beşikçioğlu geliyor. Timuçin Esen dışında tarz olarak en uygunu.
Gerçekten Erdal Beşikçioğlu'da uyardı ama belki komedi tarafı Timuçin Esen kadar olmayabilirdi. Behzat Ç izlemedim, belki orda komedi tarafı vardır.
Ben Timuçin Esen'i ilk Gurbet Kadınları dizisinde izlemiştim ve orda da eğlenceliydi ve güldürüyordu :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
İkinci sezonuyla takip etmeye başladım, bence bu sezon en iyi iki diziden biri. Umarım yükseliş trendini sürdürür çünkü bu reytingleri hak etmiyoruz :F
İlk sezona da bakmışsındır umarım güzel bölümler vardı.

Gerçekten Erdal Beşikçioğlu'da uyardı ama belki komedi tarafı Timuçin Esen kadar olmayabilirdi. Behzat Ç izlemedim, belki orda komedi tarafı vardır.
Ben Timuçin Esen'i ilk Gurbet Kadınları dizisinde izlemiştim ve orda da eğlenceliydi ve güldürüyordu :D
Evet Erdal Beşikçioğlu daha çok orijinal House için uygun. Behzat Ç ben de fazla izlemedim. Timuçin Esen'in hiç bir işini tam izlemedim bana uymadığı için ancak çok iyi oyuncu olduğunu hep biliyorum.

İlk olarak TV8'de yayınlanacaktı ve ismi açıklandığında TV8 antileri Hekimoğlu diye isim mi olur, TV8'den ne beklenir, kalite yerlerde diye yorumlar yaptığını hatırlıyorum. :D
Evet hatırlıyorum Tv8 de yayınlanıcak diye hatta enn sevdiğim kadın oyunculardan birisi olan Cansu Dere oynayacaktı dizisi info diye bi kanal vardı şuan video atmıyor oradan biliyorum.

Ve tesadüfe bak Cansu Dere gene doktor dizisinde :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Hazem
Tam aksine beni ismi çekmişti ilk başta sonra izlemeyi düşündüm. Fragmanı bile çıkmadan izlemeye karar verdiğim tek dizi olabilir.

Evet hatırlıyorum Tv8 de yayınlanıcak diye hatta enn sevdiğim kadın oyunculardan birisi olan Cansu Dere oynayacaktı dizisi info diye bi kanal vardı şuan video atmıyor oradan biliyorum.

Ve tesadüfe bak Cansu Dere gene doktor dizisinde :A

YouTube kanalından bahsediyorsun galiba sitesi de var. Büyük ihtimalle reytingler çok sıktı kendisini bıraktı. Çünkü oraya da el atmıştı TİAK ben sitesinde Afili Aşk bölümünde editördüm.

Tam aksine beni ismi çekmişti ilk başta sonra izlemeyi düşündüm. Fragmanı bile çıkmadan izlemeye karar verdiğim tek dizi olabilir.

YouTube kanalından bahsediyorsun galiba sitesi de var. Büyük ihtimalle reytingler çok sıktı kendisini bıraktı. Çünkü oraya da el atmıştı TİAK ben sitesinde Afili Aşk bölümünde editördüm.
Evet youtube kanalından bahsediyorum.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24