Haziran'da Görüşmek Üzere!

acelesi ney sen bir gelde sonra kaldığımız yerden kalaylamaya devam ederiz
şimdi seni davul zurnayla yollayacaklar değilmi
bunlar rutin törenler diye düşünme bu sevincin altında yatan sebepler nelerdir irdelemek lazım

Sen askere değil bildiğin tatile gidiyorsun ya.
İnşallah kazasız belasız dönersin. Şimdiden hayırlı teskereler.

Neyse konuya aha fazla hit kazandırıp da birilerini sevindirmwyelim.

Yoo hiç de öyle davul zurna Yok

Sen askere değil bildiğin tatile gidiyorsun ya.
İnşallah kazasız belasız dönersin. Şimdiden hayırlı teskereler.
Usta birliğim de Kıbrıs

Neyse konuya aha fazla hit kazandırıp da birilerini sevindirmwyelim.
Tamam

Kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol çok sevdiğim bir üyesin bunu biliyorsun,haziranda görüşmek dileğiyle,şafak fazla sayma daha çabuk bitiyor,oradayken bitmez diyorduk ama bitiyor,şafak az kaldığında bitiyormuş diyeceksin,birde bakıyorsun bitmiş hayırlı tezkereler diliyorum,kendine çok iyi bak

Havlu, bone, terlik, mayo, güneş ve havuz gözlüğü, güneş kremini yanına almayı unutma sakın.
Abart abart

Bakalım oraya bir gidelim de ne yaparız görürüz

Allaha emanet ol. Akşama sana sürprizim var.
@denizz19
Bekliyorum.

Eksikliğin hissedilecek ama önemli olan askerliğini sorunsuz atlatıp aramıza dönmen, gerisi önemli değil.
Çarşı izinlerinde bekliyoruz.
@denizz19

Demek ayrılık vakti geldi. Yokluğun hissedilecek, özellikle 'Pazartesi günü - reyting sonuçları' konusunda.
Sorunsuz bir şekilde 5.5 aylık süreyi tamamlar ve gittiğin gibi geri dönersin umarım. Kendine çok iyi bak, en kısa zamanda görüşmek üzere.
@denizz19

Bu arada Maltepe tarafında arkadaşım oturuyor, onu görmeye gittiğimde uğramaya çalışırım belki.
Çukur'un, Kırgın Çiçekler'i reytinglerde geçmesinden bahsederiz.

Vay be zaman geldi demek
Kendine çok çok iyi bak canım arkadaşım, @gözlemci kesin eker ama acemiliği bitirmeden pastayla ziyaretine geleceğim
Bir zahmet gidersin artık
evinin dibi nede olsa tabi cenazelerden vakit bulurda gidebilirsen

Denizim güle güle git, İnşallah kolay bir şekilde yaşamını sürdürür ve tez vakitte de sapasağlam dönersin

Yolun açık olsun , gittiğinde de alo demen yeterli her zaman konuşuruz , gittiğin için üzüldüm mü bilmedim ama içim bir buruk neyse artık senin askerlik anılarını dinleriz

Siz de iyi taktınız ha, herkese uygun gün belirleseydiniz gelirdik Enis bey

Bu arada askere gitmene üzülmemiş, vefalı arkadaşlarını unutmazsın umarım
@denizz19

Siz de iyi taktınız ha, herkese uygun gün belirleseydiniz gelirdik Enis bey

Bu arada askere gitmene üzülmemiş, vefalı arkadaşlarını unutmazsın umarım
@denizz19
Senden vefalısı Vefa bozacısıdır

Bozacının şahidi çıracı hesabı

Üzülmedim tabi vatani görev bu gitsin de aslanlar gibi yapsın denizim
@denizz19

Uygun gün beliryecem bakalım gelecen mi

@denizz19
Bonişimm marul kafam benimm gidişinde en büyük üzülenlerin başını ben çekiyorum herhalde ama seni üzgün yüzle değil
güler yüzle uğurlucam her ne kadar bunları yazarken gözlerim dolu dolu olsada gülümseyerek göndercem burdan 5,5 aylık bu zorunlu bir ara vatani görevini yapacaksın paşalar gibi gidip geleceksin inşallah seni bonişimmm diye karşılıcam ve en sevdiğim resminde gelene kadar durcak böyle seni ve birliğindeki tüm askerlerimizi Allaha emanet ediyorum kendine çok iyi bak
daha yarın var şimdiden söylemek istedim

Denizim bu kaçıncı veda edişim oldu sana bir kez daha diyeyim kendine çok iyi bak, Allah’a emanet ol. Seni seviyoruz ve bekliyoruz. 😳