Evet, bende öyle okumuştum ama yalanlanmıştı o. Keşke o olsaydı daha iyi olurdu...
Bugün okudum ben haberini daha ne zaman yalanlanmıştı
Evet, bende öyle okumuştum ama yalanlanmıştı o. Keşke o olsaydı daha iyi olurdu...
İlk olarak Kalp Atışı'nda izledim yoldaşım, son olarak Babil'de izledim zaten. He izledim diyorum ama tamamlamadım diziyi maalesef... Yine de hakimim karakterine, başına gelenlere falan.Yapma sen nasıl yoldaşının takip ettiği Babil'i izlemezsin.
Az daha kulağını çırpıyordum.Yırttın yine...İlk olarak Kalp Atışı'nda izledim yoldaşım, son olarak Babil'de izledim zaten. He izledim diyorum ama tamamlamadım diziyi maalesef... Yine de hakimim karakterine, başına gelenlere falan.
Baya oldu o haberler çıkalı abla. Belki olur ama ben yalanlandı diye biliyorum.Bugün okudum ben haberini daha ne zaman yalanlanmıştı
Uraz’ın dahil olduğunu Tokyo yalanlamıştı Instagram’dan.Bugün okudum ben haberini daha ne zaman yalanlanmıştı
Uraz’ın dahil olduğunu Tokyo yalanlamıştı Instagram’dan.
Kaliteli dizilere her zaman şans veririz yoldaşım, sıkıntı şans verdiğimiz kaliteli dizileri tamamlama noktasında çıkıyor... @MasacRE @MEnes @Maskeli FedaiAz daha kulağını çırpıyordum.Yırttın yine...
Neden tamamlayamıyorsun? Bak ben yapabiliyorum.Kaliteli dizilere her zaman şans veririz yoldaşım, sıkıntı şans verdiğimiz kaliteli dizileri tamamlama noktasında çıkıyor... @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
Bunlar ne doğru tespitler böyle...Kaliteli dizilere her zaman şans veririz yoldaşım, sıkıntı şans verdiğimiz kaliteli dizileri tamamlama noktasında çıkıyor... @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
Adaşına çekmiş.Canlarım benim @Sherlock 😘Bunlar ne doğru tespitler böyle...
Yine Kan dondurucu modundasın... Neden böyle şeyler yapıyorsun?O leş asla bana çekmemiştir, sadece arada tek tük böyle tespitler yapan tüyler ürpertici bir insan kendisi... @Sherlock
Ben hep yok edici ve gömücü moduma hazır şekilde yaşarım günlük hayatımı... Yani bu moda özel olarak girmiyorum, hazırda bekliyor ve anı yakalayınca direk yok ediyorum... Özellikle adaşımı... @SherlockYine Kan dondurucu modundasın... Neden böyle şeyler yapıyorsun?
Sonuç olarak İkinizi de seviyorum. 😘
Narsizmin vücüt bulmuş halisin...Ben hep yok edici ve gömücü moduma hazır şekilde yaşarım günlük hayatımı... Yani bu moda özel olarak girmiyorum, hazırda bekliyor ve anı yakalayınca direk yok ediyorum... Özellikle adaşımı... @Sherlock
Ben sevilecek bir insanım zaten ama sevilmesem de pek umursamazdım diye düşünüyorum heralde...
Yok beee bizimkisi tamamen goygoy...Narsizmin vücüt bulmuş halisin...
Geri vites menes...Yok beee bizimkisi tamamen goygoy...