KSVS düşük zaten, Medcezir de düşer. Yeni dizi yapmak zorunda.Çok dizi yapıyor çuvallayabilir yapım![]()
KSVS düşük zaten, Medcezir de düşer. Yeni dizi yapmak zorunda.Çok dizi yapıyor çuvallayabilir yapım![]()
Medcezir düşer diyorsun da 6.5 alıyor o da düştüğüreyting oranları.KPA ise 4.5 5 5.5 alıyor asıl o biter.Ve Karadayı da düşüyor 7.5 8 8.5 lara düştü...KSVS düşük zaten, Medcezir de düşer. Yeni dizi yapmak zorunda.![]()
@mrt-06 haklı 2 dizininde durumu parlak değil muhtemelen yeni yıla ikiside biter yerine şimdiden bu diziler hazırlanıyor.Medcezir düşer diyorsun da 6.5 alıyor o da düştüğüreyting oranları.KPA ise 4.5 5 5.5 alıyor asıl o biter.Ve Karadayı da düşüyor 7.5 8 8.5 lara düştü...
Kanal D ve Show ve tabiki de Foxta olmaz.Ya starda olur ya da atv de ama bu dizi starda olur gibime geliyorAslında bu dizide burakta olabilir 2 erkek mehmet ve burak bir kadın o da hazal
ve nebahat çehre
Bu oyuncular oldumu tuttu demektir
![]()
Medcezir 9 reyting alırken Kerem Bey mutlu olmuyordu, 6 reytingle hiç mutlu olmaz ve yıl sonu biter. Keza KSVS fiyasko oldu o da bu sene biter. Adamlar gelecek yıla hazır dizi yapıyorlar. Karadayı zaten bitecek bu sezon. KPA yükselme ihtimali var...Medcezir düşer diyorsun da 6.5 alıyor o da düştüğüreyting oranları.KPA ise 4.5 5 5.5 alıyor asıl o biter.Ve Karadayı da düşüyor 7.5 8 8.5 lara düştü...
Kanal D ve Show ve tabiki de Foxta olmaz.Ya starda olur ya da atv de ama bu dizi starda olur gibime geliyorAslında bu dizide burakta olabilir 2 erkek mehmet ve burak bir kadın o da hazal
ve nebahat çehre
Bu oyuncular oldumu tuttu demektir
![]()
KPA yükselme ihtimali var diyorsun bunu neye dayanarak söylüyorsun?Medcezir 9 reyting alırken Kerem Bey mutlu olmuyordu, 6 reytingle hiç mutlu olmaz ve yıl sonu biter. Keza KSVS fiyasko oldu o da bu sene biter. Adamlar gelecek yıla hazır dizi yapıyorlar. Karadayı zaten bitecek bu sezon. KPA yükselme ihtimali var...
Pardon yıl değil sezon sonu biter demek istedim.KPA yükselme ihtimali var diyorsun bunu neye dayanarak söylüyorsun?
Medcezirindeyükselme ihtimali olabilir...Yıl sonu biter diyorsun yani aralık 2014 te mi bitecekHiç sanmıyorum
2 sezon sonunda biter...
Kara Para Aşktan da Nebahat Çehre çıktı o da önemliPardon yıl değil sezon sonu biter demek istedim.Medceizr'den önemli karakter çıktı hemde konu olarak sıkıntılı o yüzden bu yorumu yaptım. Kara Para Aşk'ta işe geniş bir öyküye sahip yani iyice açılabilir.
![]()
pek iddali konusmadinmi? SHOWUN parasi yetmez falan parasi bol kanalin merak etme Seda Sayana 600.000 e yakin para oduycek neden parasi olmasin ki? Fatih Harbiyenin fiyatini yukseltib foxdan aldi unutma sadece izlenmeyen projeyi yayinlamayi sevmiyor parasini da oemiyor bu kadar Show tv yeni sezona iddali yapimcilarla basliyor Medyapim Gold Film avsar film tmc bomba gibi diziler var bekle bence@rockson show tvnin parasi yetmez ay yapim dizisi almaya 😉
@*YıldırıM* Cuvallar zaten kurt seyitte gorduk 4 diziyi yanyana yapamiyor 7 diziyi biraz zor yapar.
Bırak herşeyi düz mantık düşünelim, Star TV elindekilerle birlikte 10'dan fazla dizi yapıyor. Cumartesi ve Pazar dizi yayınlanmaz muhtemelen Benzemez Kimse Sana'yı yayınlayacaklar. Geri kalan 5 güne 10 dizi fazla değil mi?Kara Para Aşktan da Nebahat Çehre çıktı o da önemli
Ayrıca Medcezire de takviye yapılabilir.Senaryo da düzelebilir melek ece senaristler yine birleşebilir malum hastalık süreci geçti...
Cumartesi ve Pazar günlerine Aramızda Kalsın ve Medcezir gelebilir neden öyle söylüyorsun ki.Malum cumartesi ve pazar günleri ab boşluğu var ve star bu boşluğu bu iki dizi ile doldurabilir.Ayrıca ben Benzemez Kimse Sananın pt2 de olacağını düşünüyorum ya da eğer dizileri tutmaz ise alternatif olarak bu yarışmayı düşünüyor olabilir.Bırak herşeyi düz mantık düşünelim, Star TV elindekilerle birlikte 10'dan fazla dizi yapıyor. Cumartesi ve Pazar dizi yayınlanmaz muhtemelen Benzemez Kimse Sana'yı yayınlayacaklar. Geri kalan 5 güne 10 dizi fazla değil mi?
Star'da yayından kalkacak, tutmayacak olan dizileri düşünerek bu kadar çok dizi yapıyor.![]()
Cumartesi ve Pazar günlerine Aramızda Kalsın ve Medcezir gelebilir neden öyle söylüyorsun ki.Malum cumartesi ve pazar günleri ab boşluğu var ve star bu boşluğu bu iki dizi ile doldurabilir.Ayrıca ben Benzemez Kimse Sananın pt2 de olacağını düşünüyorum ya da eğer dizileri tutmaz ise alternatif olarak bu yarışmayı düşünüyor olabilir.
İnternet gitti okuyacaktım düştüm simdi bakıyorum...Haklisin 😉 Vampir sirlarini okusana bu arada
tamam yorumumu bekliyorumİnternet gitti okuyacaktım düştüm simdi bakıyorum...![]()