Bu konudan en az 10 sayfa mesaj çıkar ama gücüm yok Revan yok takas yok zor.hazalus fanus türü
bir de yol gösteriyor nasıl tartışılır .sssBu konudan en az 10 sayfa mesaj çıkar ama gücüm yok Revan yok takas yok zor.
Hazal'dan başlanır Kanal D , ATV , Total dizisi , AB dizisi sonra İntikam sonra Vadi sonra Vadi ve Aşk-ı Memnu'nun son 5 bölümlük reytingleri en son Flash TV'ye kadar yolu olurdu ama zor.
Nerede ! O yazın sonuna doğru açtığın konuda ki tartışmaya hasret kaldım.bir de yol gösteriyor nasıl tartışılır .sss
hangisi loNerede ! O yazın sonuna doğru açtığın konuda ki tartışmaya hasret kaldım.
Hazalin yasi daha kucuk ona ragmen cok iyi 😉tatlı kısmına katılıyorum ikinci kısım şüpheli gerçi daha uzun bir kariyeri var gibi inşallah o da olur
hangisi lo
atvi çin tutmuş kanal d tahminim tam fiyasko gerççi fatih tutmuş
Bazı yine komik yorumlar var.atvi çin tutmuş kanal d tahminim tam fiyasko gerççi fatih tutmuş
2012 nisan-mayıs aylarında xli emreye ait kvp konularını bulabilisen daha ilginçlerini görebilirsinBazı yine komik yorumlar var.
Yanlız konu ATV , Kanal D ama STV , Show TV , TNT , FOX , Kanal 7 , TGRT bile tartışılmış. Efsane konu bence.
Bir vakit bakarım eski konuları okumayı seviyorum.2012 nisan-mayıs aylarında xli emreye ait kvp konularını bulabilisen daha ilginçlerini görebilirsin
vışşhh bnm knoumda laf atma löBir vakit bakarım eski konuları okumayı seviyorum.
Yanlız üstte ki konuda benle 10 saat tartışanların yanıldığını zaman gösterdi onlara işte.İşin prosu var burda !
Tamam lö tamam. Susarım derin foruma lanet olsun.vışşhh bnm knoumda laf atma lö
derin forumda kalemini kırarız haTamam lö tamam. Susarım derin foruma lanet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?