Bu konudan en az 10 sayfa mesaj çıkar ama gücüm yok Revan yok takas yok zor.hazalus fanus türü![]()
bir de yol gösteriyor nasıl tartışılır .sssBu konudan en az 10 sayfa mesaj çıkar ama gücüm yok Revan yok takas yok zor.
Hazal'dan başlanır Kanal D , ATV , Total dizisi , AB dizisi sonra İntikam sonra Vadi sonra Vadi ve Aşk-ı Memnu'nun son 5 bölümlük reytingleri en son Flash TV'ye kadar yolu olurdu ama zor.![]()
Nerede ! O yazın sonuna doğru açtığın konuda ki tartışmaya hasret kaldım.bir de yol gösteriyor nasıl tartışılır .sss
hangisi loNerede ! O yazın sonuna doğru açtığın konuda ki tartışmaya hasret kaldım.![]()
Hazalin yasi daha kucuk ona ragmen cok iyi 😉tatlı kısmına katılıyorum ikinci kısım şüpheli gerçi daha uzun bir kariyeri var gibi inşallah o da olur![]()
hangisi lo![]()
atvi çin tutmuş kanal d tahminim tam fiyasko gerççi fatih tutmuş
Bazı yine komik yorumlar var.atvi çin tutmuş kanal d tahminim tam fiyasko gerççi fatih tutmuş![]()
2012 nisan-mayıs aylarında xli emreye ait kvp konularını bulabilisen daha ilginçlerini görebilirsinBazı yine komik yorumlar var.
Yanlız konu ATV , Kanal D ama STV , Show TV , TNT , FOX , Kanal 7 , TGRT bile tartışılmış. Efsane konu bence.![]()
Bir vakit bakarım eski konuları okumayı seviyorum.2012 nisan-mayıs aylarında xli emreye ait kvp konularını bulabilisen daha ilginçlerini görebilirsin![]()
vışşhh bnm knoumda laf atma löBir vakit bakarım eski konuları okumayı seviyorum.![]()
Yanlız üstte ki konuda benle 10 saat tartışanların yanıldığını zaman gösterdi onlara işte.İşin prosu var burda !
![]()
Tamam lö tamam. Susarım derin foruma lanet olsun.vışşhh bnm knoumda laf atma lö![]()
derin forumda kalemini kırarız haTamam lö tamam. Susarım derin foruma lanet olsun.![]()