Hazal Kaya ''Yapmacık'' Mı Oldu?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,942
Puanı
1,061
Televizyon Gazetesi bugün köşesine AŞK dizisini taşımış.
Dizinin karakterlerinin değerlendirmesi yapılırken Hazal'ın rolüne uygunluğı sorgulanmış.
Hazal Kaya'nın özellikle tenis hocasını canlandırması garipsenmiş.

BİR OKUNMAMIŞ CEVABINIZ VAR! / TELEVİZYON GAZETESİ

Çarşamba akşamları, Kanal D’de yayınlanan Aşk, beni bu sezon etkileyen diziler arasında.

Adını ilk duyduğumda eleştirisel bir yaklaşım sergilemedim değil. Klişelerle dolu bir proje olabileceği konusunda neredeyse kesin düşüncelerim vardı. Sırf bu yüzden üç bölümü de izleyip ondan sonra yorum yapmalıyım diye düşündüm ve iyi ki de öyle yapmışım. Üç bölümü de çok beğendim. Klişe midir acaba diye düşünürken, tam tersi oldu. Konusu çok farklı, alışık olduğumuz türden değil. İzlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Rating durumu da güzel. Karşısında Muhteşem Yüzyıl var ama seyircinin Aşk’ı keşfetmesi an meselesi. Muhteşem Yüzyıl’ın birinci sırayı kaptırması yakın gibi gözüküyor. Diziyi çok sevmiş olsam da seyirciyi tam olarak yakalayamamasını, adına veriyorum. Evet, işlenen konu yine aşk üzerine ama daha değişik bir isim olabilirmiş diye düşünüyorum ben.

Başrolde ki üç karakterin de işi çok zor. İçlerinde en şanslı olanı Kerem! Sevdiği kızın, haberdar olduğu ve hatta elleriyle teslim ettiği başka şahane bir kadınla aşk yaşıyor yahu. Böyle söyleyince kulağa pek hoş gelmediğinin farkındayım ama durum bu. Çünkü başka çaresi yok kızcağızın. Sevdiği erkeği hiç istemese de başkasına vermek zorunda kalıyor. Özetle, birinin mutsuzluğu diğerinin umudu!

Genel olarak hepimiz artık dizileri izleyip izlememek konusunda, projeden çok oyuncu seçimlerine göre karar veriyoruz. Ne yalan söyleyeyim dizi adı çok çekici gelmemiş olsa bile Aslı Tandoğan’ı görünce kesin izlemeliyim dedim. O nasıl bir duru güzelliktir yahu, su gibi bak bak doyama. Yalnız, hayran kitlesi tavan yapmış olan Hazal Kaya bana birazcık yapmacık geliyor. Dizi de tenis hocası. Tanıdığım tenis hocalarına pek benzemiyor.Vücut bakımından. Aşırı kilo vermiş olması dikkat çekse de atletik değil, sporcu vücudu değil yani. Bu benim fikrim tabi. Sonuçlara göre konuşmayı sevdiğim ve her zaman yiğidi öldür
ama hakkını yemecilerden olduğum için, hayran kitlesi ve bulunduğu projelerin başarısını göz önünde bulunduracak olursak, takdire şayan!

Vee.. Hazal Kaya hayranları atılın, hücum!

Çok fena bu fanlar, hedef göster kelleyi getirsinler. Allah, insanı “ergen” gazabından korusun. Amin.

Dizi de beni etkileyen çok duygusal bir sahne ile yazımı sonlandırmak istedim.

Şebnem: …hem Neyzen Tevfik ne demiş… Hayat, çatlak bardak da ki suya benzer, içsen de tükenir içmesen de… hayattan zevk almaya bak çünkü yaşasan da bitecek, yaşamasan da…

Sevgiler…

aimg6.mynet.com_mgz2_hazal_kaya_ask1_640.jpg

@EveN @denizz19 @dizi kolik @mrt-6 @china_shangai @Yakamoz-Asi @*Dream* @Almila @Forumdash

Ekli dosyalar

• aimg6.mynet.com_mgz2_hazal_kaya_ask1_640.jpg
    aimg6.mynet.com_mgz2_hazal_kaya_ask1_640.jpg
    30.3 KB · Hit: 323
Normal oynuyor kötü oynadığı söylenemez ama rolü itici bir rol bu sefer.

son yaz dizisinden sonra bir yanlış tercih daha,bir dahaki projede çok dikkatli olmalı
yoksa kaybolup gider,behzat ç. gibi dizide yok artık gidip konuk oyuncu olarak katılacağı

Hakkıyla rolünü oynuyor, bence çok başarılı oldu Hazal..

Hazal Kaya'mı yapmacık? Hiç güleceğim yoktu. :F

Köşeyi yazan sanırım Aslı Tandoğan hayranı ki yazısından belli zaten. Aslı Tandoğan'ın Hazal'a göre arka planda kalmasını yediremediğinden böyle bir şey yazma gereği duymuş. Keşke daha tarafsız ele alabilseydi yazıyı...

Hazal Kaya'mı yapmacık? Hiç güleceğim yoktu. :F

Köşeyi yazan sanırım Aslı Tandoğan hayranı ki yazısından belli zaten. Aslı Tandoğan'ın Hazal'a göre arka planda kalmasını yediremediğinden böyle bir şey yazma gereği duymuş. Keşke daha tarafsız ele alabilseydi yazıyı...
gencodan son yaza oyunculuğu öyle ço kgelişmedi yani bir kıvanç gibi oyunculuğundan söz ettirecek olayı yoktu :) aşk ı izlemedim ama kadrodaki isimlerden kaan urgancıoğlu,aslı tanodoğan ve nebahat çehre hazaldan iyielr bence önceki işlerindeki performanslarına bakarak söylüyorum

gencodan son yaza oyunculuğu öyle ço kgelişmedi yani bir kıvanç gibi oyunculuğundan söz ettirecek olayı yoktu :) aşk ı izlemedim ama kadrodaki isimlerden kaan urgancıoğlu,aslı tanodoğan ve nebahat çehre hazaldan iyielr bence önceki işlerindeki performanslarına bakarak söylüyorum
Nebahat Çehre ile nasıl kıyasladın anlayamadım. Hatta Kaan Urgancıoğlu ile. :X

Aslı Tandoğan ile kıyaslanabilir ama bana göre Hazal'ın oyunculuğu ve samimiliği hiçbir oyuncu da yok....

Nebahat Çehre ile nasıl kıyasladın anlayamadım. Hatta Kaan Urgancıoğlu ile. :X

Aslı Tandoğan ile kıyaslanabilir ama bana göre Hazal'ın oyunculuğu ve samimiliği hiçbir oyuncu da yok....
oyunculuk performansı niye kıyaslanmasın nebahat ve kaan urgancıoğlu ile :X hazal-tuba-neco fanları hiç toz kondurmazlar ama fanı olduğu kişiler şöyle performansları ile prestijli bir ödül de alamaz ne tesadüfse :)

oyunculuk performansı niye kıyaslanmasın nebahat ve kaan urgancıoğlu ile :X hazal-tuba-neco fanları hiç toz kondurmazlar ama fanı olduğu kişiler şöyle performansları ile prestijli bir ödül de alamaz ne tesadüfse :)
Oyunculuk konusunda diyorum zaten. Nebahat Çehre'nin sesi kendi sesi bile değil. Nasıl kıyaslarsın anlamadım. :F

Kaan Urgancıoğlu'da bir erkek yani. Domestik hareketleri var ve ekranda çok itici duruyor. Kıyasladığın isimler iyi olsa amenna ama... :X

Adını feriha koydum izleyenler bilir. Kerem Bursin ise bu sene ortaya cikti onun sevilmesi diziyle alakali degil ama kas hayvani olmasiyla alakali daha cok :)
:F hazal da ufaksevimli onu da oan bağlayalım :F

Oyunculuk konusunda diyorum zaten. Nebahat Çehre'nin sesi kendi sesi bile değil. Nasıl kıyaslarsın anlamadım. :F

Kaan Urgancıoğlu'da bir erkek yani. Domestik hareketleri var ve ekranda çok itici duruyor. Kıyasladığın isimler iyi olsa amenna ama... :X
itici durması kişiden kişiye değişir :D konuda hazalı itici bulna da vardı :X
nebahat çehre kıyaslanmamalı haklısın kariyerine bakarsak hazaldan kaç gömlek üstün