O fotoğrafı görmeseydim Aslı diyebilirdim.Aynenartik etkinlik kısminda kim kime ne tepki bırakmış herşey beliriyor
O fotoğrafı görmeseydim Aslı diyebilirdim.Aynenartik etkinlik kısminda kim kime ne tepki bırakmış herşey beliriyor
ya yapmayın böyle ya. Sen ve @MEnes ufak bahanelerinizle son dakika oy değistirerek kaderiyle oynadınız yarışmanin ? O da Aslı, Demet'i eledi diye oy vermedim dedi. Şuan Asli önde olacaktı.O fotoğrafı görmeseydim Aslı diyebilirdim.Dediğim gibi zor bir eşleşmeydi ve Beren’i ciddi anlamda çok seviyorum ama senin de dediğin gibi daha önce şampiyon olduğu için Aslı da kazansa üzülmem mantığıyla Aslı diyecektimAma Beren’in o güzel yüzünü görünce fikrim anında değişti
Kararsız kalanlar için olabilir böyle şeyler ne olacak, her eşleşmede insan net karar veremiyor, en ufak bir şey bile belirleyici olabiliyorya yapmayın böyle ya. Sen ve @MEnes ufak bahanelerinizle son dakika oy değistirerek kaderiyle oynadınız yarışmanin ? O da Aslı, Demet'i eledi diye oy vermedim dedi. Şuan Asli önde olacaktı.
Çok fena sinirlendim ???? bari böyle gerekçelerle gelmeyin. Yok o oyumu alabilirdi derseniz sinirlerim ziplar haliyle ? @MasacRE
@ozmoturk 'un Berene oy verirken paylaştığı foto ?Kararsız kalanlar için olabilir böyle şeyler ne olacak, her eşleşmede insan net karar veremiyor, en ufak bir şey bile belirleyici olabiliyor
Bu arada hangi fotodan bahsediyorsunuz?
Aa çok güzelmiş bak ben de etkilendim şimdi, oy değiştirmeyi aç ben Beren' e oy vereceğim@ozmoturk 'un Berene oy verirken paylaştığı foto ?
hahahhaAa çok güzelmiş bak ben de etkilendim şimdi, oy değiştirmeyi aç ben Beren' e oy vereceğim
Yine Serenay- Beren eşleşmesi olacak diye üzülmüştüm ama neyseki finalimiz farklı olacak bu kezHazaaaalll geliyooorr
Eğer üyelerimiz kör değillerse Hazal kazanacaktırYine Serenay- Beren eşleşmesi olacak diye üzülmüştüm ama neyseki finalimiz farklı olacak bu kez
Bakalım şampiyon kim olacak
Bak şuan başima ağrı girdi ben de hatırlar gibi oldumBildirim arada kaçmış, yeni gördüm. Gerçi mesajını pek anlamadım
şu çift yarışmasi sanki yapılmıştı önceden ama sahneli halleriydi galiba. Bilmiyorum tam
hahaha şimdi geldi aklıma, sahneli kısmın baş jürisiydim, hatta 1 bölüm ben sunmuştumBak şuan başima ağrı girdi ben de hatırlar gibi oldum
Çiftler oynaşıyor muhahaha şimdi geldi aklıma, sahneli kısmın baş jürisiydim, hatta 1 bölüm ben sunmuştumismide Çiftler yarışıyor. destere puan yollarken başlıkta ciftler oynaşıyor koymuştu
Benin aklım Aserat'in anketkerine gitti bir an
gidip baktım 'Yıldızlar oynaşıyorda muhteşem puanlarım' başlığıymışÇiftler oynaşıyor mu
Canım sıkılıyor iki gülerim dedim ama konu başliğina baktım ve sonucgidip baktım 'Yıldızlar oynaşıyorda muhteşem puanlarım' başlığıymış
ya o dediğim özelden başlıktı, ben sunmuştumya 1 gün. öyle başlık koymus puan yollarken
Heee ben konu sandımya o dediğim özelden başlıktı, ben sunmuştumya 1 gün. öyle başlık koymus puan yollarken
Ama yarışmayı arıyorsan bulayım linkini?
ilahi ForumdashHeee ben konu sandımDiyorum ben de o konu acmazdıKonu actiğini sandiğim için aradim.
Çocuk zaten derslerine konsatre olmaya calişiyordu
okadar kibarkiÇocuk zaten derslerine konsatre olmaya calişiyorduAşiri yukleme yapma evladıma yorgun düşüyor sonra ne konusuyorsak hiç anlamıyor, ambele oluyor@dreamy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?