Hazal Kaya Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gencoyu ne izlerdim çok severdim ya Hazal süperdi orda valla

Gerçekten Filiz Barış uyumu süper ya zevkle izliyorum bizim hikayeyi

Bizim Hikaye - Filiz Barış | BarFi uyumu

Hazal Kaya'yı beğendiğimi biliyorsun demek. Ya da Bizim Hikaye konusundan anladın

İlk başta Genco dizisinde izlemiştim ve ordaki hali bir kuzenime acayip benzediği için Hazal Kaya'ya ayrı bir sempatim var.
Tesadüf ki tüm dizilerini izleme fırsatım oldu. Yurt dışında kaldığım için burda Fox Tv yok ama @denizz19 vesilesiyle Bizim Hikaye'nin ilk bölümüne şans verdim ve sonrasında internetten takip ettim.
Hazal Kaya aslında ilk oyunculuk tecrübesi Sıla dizisinde olmuştu ve ben onuda izlemiştim ama tekrarına denk gelince Genco'daki kız olduğunu anlamıştım
Yıllar geçtikçe hem güzelleşiyor hem de oyunculuğu kat ve kat artıyor.
Baya uzun yorum yazmışım

Burada bile parmağım var Allahım
@Dosi

Bizim Hikaye anketinde izlediğini görünce etiketleyeyim dedim ama Hazal'ı sevdiğini bilsem tüm fotoğraflara etiketlerdim.
2017-2018 arasındaki tüm yer aldığı fotoğraf çekimlerini ekledim bebeğim istersen ilk sayfadan itibaren bak canım.

Tamam bundan sonra etkiletlersin

Bakayım hemen

Edit: Hazal hep bana tatlı gelirdi ama son zamanlarda güzelliği dahada belirgin olmaya başladı. Ekranda hep görürüz inşallah

Tamam bundan sonra etkiletlersin

Bakayım hemen

Edit: Hazal hep bana tatlı gelirdi ama son zamanlarda güzelliği dahada belirgin olmaya başladı. Ekranda hep görürüz inşallah
Tamam bebeğim bugün içerisinde de buraya fotoğraflar atmayı düşünüyorum, etiketlerim seni de.

Daha da başarılı olur umarım canım.
🙄

Aynen canım erken bitiren TV8 utansın.
Hazal ve Aras uyumunu çok sevmiştim.
Tadı damağımda kaldı resmen. Umarım ileride hem Çağatay ile hem de Aras ile tekrar bir projede bir araya gelir Hazal, çok istiyorum.

Bende hepsi böyle çıkıyor maalesef. O yüzden fotoğraf yüklerken hızlıresim yerine alttaki fotoğraf yükleyicilerinden birini kullanırsanız sevinirim arkadaşlar.

http://imgim.com/
http://www.resimag.com

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes
@Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE-@xemrexxx @vadikızı @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @Forumdash @pompy @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @pompy @Forumdash @xBUGRAx @Jonsnow @12.Adam @ömer karataş @eskici @Çiğdem- @serhatt @Bully @dizi kolik @Billy Kane @DarkLegenD @bazinga @cookies @MayısKralı